De top 5 nieuwe filmtitels op Netflix deze week (week 45, 2023)

KKees van den Berg 10 november 2023 14:55

Netflix verrijkt haar aanbod deze week met een aantal spannende nieuwe films. Ontdek hier onze topkeuzes, van de Zweedse dramafilm Forever tot de ontroerende biografie The Courier.

Nieuwe films op Netflix

Het is weer een goede week voor filmliefhebbers en abonnees van Netflix. De streaminggigant voegt naast nieuwe series ook een reeks nieuwe films toe aan het aanbod. Van spannende thrillers tot hartverwarmende drama's, er is voor ieder wat wils.

Zweedse dramafilm 'Forever' op Netflix

De Zweedse drama 'Forever', geregisseerd door Anders Hazelius, is een van de opvallende nieuwe toevoegingen deze week. Het verhaal volgt twee veertienjarige vriendinnen, Mila en Kia, die uitdagingen het hoofd bieden als hun meisjesvoetbalclub een nieuwe, strenge coach krijgt.

'The Killer' van David Fincher op Netflix

Liefhebbers van spannende thrillers kunnen hun hart ophalen met 'The Killer' van David Fincher. Deze film volgt het verhaal van een huurmoordenaar die, na een noodlottig bijna-ongeluk, de strijd aangaat met zijn werkgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht.

Benedict Cumberbatch in 'The Courier'

Benedict Cumberbatch schittert in de biografische dramafilm 'The Courier'. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Greville Wynne, een onopvallende Britse zakenman die gerekruteerd wordt tijdens een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis.

Familiefilm 'Hotel Sinestra' op Netflix

Voor de jongere kijkers is er 'Hotel Sinestra', een familiefilm van Michiel ten Horn. In deze film wenst de 11-jarige Ava tijdens een skivakantie haar overbezorgde ouders weg terwijl ze verblijven in het Zwitserse Hotel Sinestra.

'Spinning Gold', een muzikale biografie op Netflix

De biografische muziekfilm 'Spinning Gold' vertelt het verhaal van Neil Bogart, de man achter Casablanca Records. Nog voordat de disco regeerde, zorgde dit platenlabel voor een muzikale revolutie.

Afbeelding: 'Spinning Records', TMDb

Meer artikelen