'Dead Boy Detectives' verovert Netflix: een storm van positieve reacties

RRoos Verhoeven 3 mei 2024 14:06

De Netflix serie 'Dead Boy Detectives' is met een vierde plek in de Netflix top 10 hard op weg een hit te worden. Deze spin-off van 'The Sandman' scoort hoog op Rotten Tomatoes en wordt overspoeld met lovende kijkerreacties.

Dead Boy Detectives verovert Netflix

Het opkomende succes van de Netflix serie 'Dead Boy Detectives' is niet te negeren. De serie heeft zich een plek in de top 10 weten te bemachtigen en vertoont geen tekenen van vertraging. Met deze voortdurende populariteit, is de kans groot dat 'Dead Boy Detectives' zich zal ontwikkelen tot een van de grootste hits van het platform.

https://twitter.com/MaassenKimberly/status/1785421843303682229

https://twitter.com/girl_st00pid/status/1785936076676137433

Hoge waardering op Rotten Tomatoes

'Dead Boy Detectives' is niet zomaar een nieuwe Netflix serie, het is een spin-off van de populaire serie 'The Sandman'. Naast het leveren van een uniek en intrigerend verhaal, heeft de serie ook indruk gemaakt op critici en scoort het uitzonderlijk hoog op de review-site Rotten Tomatoes.

Het dynamische duo achter Dead Boy Detectives

De serie draait om de levens van Edwin Payne en Charles Rowland, de oprichters van de Dead Boy Detectives Agency. Terwijl Edwin, gespeeld door George Rexstrew, fungeert als het 'brein' van het duo, is Charles, gespeeld door Jayden Revri, 'de spierbal'. Het unieke duo heeft de harten van de kijkers gewonnen met hun dynamische onderlinge relatie en aangrijpende verhaallijnen.

De plot van 'Dead Boy Detectives' neemt een bovennatuurlijke wending; Edwin en Charles zijn namelijk geen normale tieners, maar geesten. Ondanks dat ze tientallen jaren uit elkaar geboren zijn, vinden ze elkaar in de dood en doen ze er alles aan om bij elkaar te blijven. Hun avonturen omvatten het ontsnappen aan boze heksen, de hel en zelfs de dood zelf.

Afbeelding: 'Dead Boy Detectives', TMDB

Meer artikelen