'Deadpool 3', 'Beetlejuice 2' en 'Ghostbusters' meest naar uitgekeken films van 2024

KKees van den Berg 15 december 2023 12:12

Volgens een enquête van Fandango zijn 'Deadpool 3', 'Beetlejuice 2' en 'Ghostbusters: Frozen Empire' de meest verwachte release films van 2024. De enquête onthulde ook dat 81% van de respondenten meer opgewonden zijn over films in 2024 dan ze aan het begin waren van 2023.

Enquête onder kaartkopers

De digitale filmonderneming van NBCUniversal genaamd 'Fandango' heeft een enquête gehouden onder 8000 kaartkopers over de titels waar ze het meest naar uitkijken. Ook peilden ze hun stemming voor het komende jaar. De resultaten van deze enquête geven een interessant beeld van de verwachtingen en stemming van filmliefhebbers. Ongeveer 81% van de respondenten zegt meer opgewonden te zijn over films in 2024 dan ze waren bij het ingaan van 2023.

Maar liefst 88% verklaarde van plan te zijn meerdere films te gaan zien, wat de de hoge verwachtingen en het enthousiasme voor de films van het komende jaar lijkt te illustreren.

Uit de jaarlijkse enquête bleek ook dat 80% van de kaartkopers vindt dat de bioscoopervaring niet thuis gereproduceerd kan worden. Daarnaast zei 71% dat ze van plan zijn om films in een premium formaat zoals Dolby of Imax te zien in 2024, wat de blijvende aantrekkingskracht van de bioscoopervaring lijkt te onderstrepen.

Afbeelding: 'Deadpool', TMDB

Meer artikelen