'Deadpool 3' hervat het filmproces als enige Marvel-film van 2024

RRoos Verhoeven 29 november 2023 17:10

De filmopnames van 'Deadpool 3' zijn hervat, volgens Alan Bergman, co-voorzitter van Disney. De film, met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Hugh Jackman, is de enige Marvel-film die gepland staat voor een release in 2024.

Hervatting van de opnames voor 'Deadpool 3'

De aankondiging van de hervatting van de opnames voor 'Deadpool 3' werd gedaan door Alan Bergman, co-voorzitter van Disney, tijdens een gemeentehuisbijeenkomst van Disney. De film was eerder dit jaar al in productie, maar werd stopgezet wegens de SAG-AFTRA-staking.

Sterrencast en mysterieuze plot in 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds keert terug als het titelpersonage in 'Deadpool 3', een huurmoordenaar die weefsel kan regenereren. Hugh Jackman keert ook terug om Wolverine te spelen in de film, een rol die hij voor het laatst speelde in de Oscar-genomineerde film 'Logan' uit 2017. Over de plot van de film is nog niet veel bekend, maar Monica Baccarin, Rob Delaney en Brianna Hildebrand keren terug naar de serie. Jennifer Garner is ook terug als Elektra, een personage dat ze in twee films in de vroege jaren 2000 speelde. Het gerucht gaat dat Emma Corrin de schurk speelt en Matthew Macfadyen speelt ook een rol, hoewel zijn personage nog niet bekend is.

Shawn Levy neemt de regie over voor de nieuwste film van de franchise, met een scenario dat hij samen met Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells heeft geschreven. Reynolds en Levy produceren de film ook samen met Kevin Feige, het meesterbrein achter Marvel Studios. Dit is de eerste R-rated film in het Marvel Cinematic Universe. 'Deadpool 3' staat momenteel gepland voor release op 25 juli 2024 en is dus de enige film die Marvel Studios in 2024 uitbrengt.

Meer artikelen