'Deadpool 3': Jennifer Garner mogelijk terug als Elektra

RRoos Verhoeven 1 december 2023 10:15

Jennifer Garner, bekend van Daredevil, heeft op een speelse manier gereageerd op geruchten dat ze haar rol als Elektra Natchios zal op gaan pakken in Marvel Studios' Deadpool 3.

Garner teast met mogelijke terugkeer

Jennifer Garner, vooral bekend om haar rol in Daredevil, reageerde speels op de vraag van Collider's Steve Weintraub over de mogelijke herhaling van haar rol als Elektra Natchios in de komende film Deadpool 3. Garner wees het idee van de hand, maar liet de deur open voor speculatie. Dit brengt de geruchtenmolen op gang en fans zijn benieuwd of ze haar iconische kostuum weer zal aantrekken.

Deadpool maakt overstap naar Marvel

De derde editie van Deadpool, met de werktitel Deadpool 3, zal een nieuw avontuur brengen voor het geliefde personage Wade Wilson, beter bekend als Deadpool. Gespeeld door Ryan Reynolds, maakt het personage de overstap van het inmiddels ter ziele gegane X-Men universum van 20th Century Fox naar het Marvel Cinematic Universe. Dit belooft een spannende mix van personages en verhaallijnen.

Terugkerende sterren in Deadpool 3

Naast de potentiële terugkeer van Garner, kunnen fans van de Deadpool-films zich verheugen op de terugkeer van bekende gezichten uit de Fox-era. Acteurs zoals Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni, Stefan Kapičić, Shioli Kutsuna en Rob Delaney zullen hun rollen uit eerdere Deadpool-films hervatten.

Het personage Elektra Natchios, gecreëerd door Frank Miller, beleefde haar eerste verschijning in 1980's Daredevil #168. Garner kreeg de eer om als eerste het personage in live-action te vertolken, en dat tegenover Ben Affleck in de Daredevil-film uit 2003 van Fox. Het personage heeft sindsdien een evolutie doorgemaakt, maar Garner's vertolking blijft een essentiële referentie voor fans.

Fans van de Deadpool-franchise kunnen in hun agenda 25 juli 2024 omcirkelen, want dan gaat Deadpool 3 in première in de bioscopen. Shawn Levy neemt de regie van de film op zich, met een scenario dat hij samen met ster Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, en Zeb Wells heeft geschreven. Het belooft weer een actievolle en humorvolle toevoeging aan de franchise te worden.

Afbeelding: 'Elektra', TMDB

Meer artikelen