'Deadpool 3': Nieuwe setfoto's tonen Ryan Reynolds in nog een Marvel Multiversum-variant

KKees van den Berg 24 januari 2024 12:24

Er zijn meer setfoto's van Deadpool 3 online verschenen. De nieuwste collectie lijkt een nieuwe variant van Wade Wilson uit het Marvel multiversum te onthullen, gespeeld door Ryan Reynolds.

Nieuwe variant Wade Wilson ontdekt

Er zijn meer setfoto's van Deadpool 3 opgedoken op internet. De nieuwste lading foto's lijkt een nieuwe variant van Wade Wilson uit het Marvel multiversum te onthullen. Let op, dit artikel bevat mogelijk spoilers voor Deadpool 3! Lees verder op eigen risico en deel deze informatie voorzichtig met mensen die het misschien niet willen weten.

https://twitter.com/TheAnalystOne/status/1749015856305361127

'Handsome' Deadpool-variant gespot

Deadpool 3 lijkt klaar om verschillende varianten van de hoofdrolspeler Merc with a Mouth te introduceren vanuit het multiversum. Hoewel al bevestigd is dat Dogpool zijn grote schermdebuut maakt in de film, zal hij niet de enige versie zijn van Wade Wilson die een cameo maakt. Nieuwe setfoto's van de DailyMail tonen Ryan Reynolds met lang haar en zonder littekens naast zijn gebruikelijke zelf, wat suggereert dat er een 'Handsome' Deadpool variant is.

Shawn Levy regisseert

Shawn Levy neemt de regie van Deadpool 3 op zich, na eerder samengewerkt te hebben met Ryan Reynolds aan Free Guy en The Adam Project. Dit nieuwe Marvel Studios-project markeert ook een hereniging tussen Levy en Hugh Jackman, die eerder samenwerkten aan Real Steel.

Rhett Reese en Paul Wernick werken aan het script voor Deadpool 3, nadat ze de eerste twee delen van de serie hebben geschreven. De zussen Molyneux werkten aan een vorige versie van het project.

Release Deadpool 3

Deadpool 3 wordt op dit moment verwacht op 25 juli 2024. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Afbeelding: 'Deadpool 2', TMDB

Meer artikelen