Deadpool 3 regisseur belooft eerbetoon aan 'Logan'

RRoos Verhoeven 1 november 2023 15:22

Fans van de film 'Logan' kunnen opgelucht ademhalen; de regisseur van Deadpool 3, Shawn Levy, belooft dat de film een adequate eerbetoon aan 'Logan' zal zijn. Dit volgt na zorgen van fans over het negeren van het verhaal van 'Logan'.

Hugh Jackman keert terug in Deadpool 3

De aankondiging van Deadpool 3 heeft heel wat opschudding veroorzaakt in de filmwereld. Fans kijken vooral uit naar de terugkeer van Hugh Jackman in zijn iconische rol als Wolverine. Hoewel Ryan Reynolds als Deadpool ook een grote trekpleister is, is het toch Jackman's terugkeer die de meeste aandacht krijgt.

'Logan's einde zorgt voor controverse

Het einde van de film Logan, waarin Wolverine zijn leven lijkt te verliezen, zorgt voor enige verwarring en teleurstelling bij de fans. Ze zijn van mening dat dit einde niet genoeg gerespecteerd wordt in de opzet voor Deadpool 3. Het roept vragen op over de continuïteit en het respect voor eerdere verhaallijnen in de filmserie.

In reactie op de controverse rondom het einde van Logan, probeerde regisseur James Mangold de gemoederen te sussen. Hij verzekerde fans dat het einde van Logan geen invloed zou hebben op zijn aankomende blockbuster, waarmee hij de hoop op een respectvol eerbetoon aan de geliefde film levend hield.

Regisseur Levy belooft eerbetoon aan 'Logan'

Shawn Levy, de regisseur van Deadpool 3, heeft fans verzekerd dat het verhaal van Logan niet genegeerd zal worden in zijn film. Hij verklaarde liefde voor de film en respect voor het verhaal en de manier waarop het werd verteld. Deze belofte geeft fans een nieuw vertrouwen in het aanstaande derde deel van Deadpool.

Meer artikelen