Derde en laatste seizoen van 'Sweet Tooth' oogst lof op Netflix

DDavid Meijer 11 juni 2024 14:42

Het derde seizoen van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth' valt enorm in de smaak bij fans en heeft een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Dit seizoen, dat tevens het laatste is, biedt een waardig einde aan de serie.

Perfecte score voor 'Sweet Tooth'

Afgelopen week verscheen het langverwachte derde en laatste seizoen van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth' op de streamingdienst. Fans waren dolenthousiast en de serie heeft een indrukwekkende score van 100% op Rotten Tomatoes. Dit perfecte cijfer geeft aan dat de serie zowel bij critici als bij het publiek in de smaak valt en een waardig einde biedt aan het verhaal van Gus, Jepperd en de rest van de hybride kinderen.

Het derde seizoen van 'Sweet Tooth' zit vol avontuur en spanning. Nadat ze Generaal Abbot hebben verslagen, gaan Gus, Jepperd, Becky en Wendy op reis naar Alaska om Gus' moeder Birdie te vinden. Onderweg krijgen ze gezelschap van Dr. Singh, die mogelijk zijn eigen gevaarlijke overtuigingen heeft over Gus en zijn rol in het omkeren van het virus. Ondertussen duikt er een nieuwe dreiging op in de vorm van Helen Zhang, haar dochter Rosie en de woeste Wolf Boys, die de wereldbevolking willen herstarten met Gus als oplossing voor hun plannen.

https://x.com/StigmataBlues/status/1800164489373106349

https://x.com/JPWPhoenix/status/1800167099157074261

Ontmoeting met nieuwe personages in Alaska

Het laatste seizoen van 'Sweet Tooth' biedt naast spanning en avontuur ook nieuwe gezichten. Gus en zijn vrienden vinden een toevluchtsoord in de Outpost in Alaska. Hier ontmoeten ze een nieuwe groep personages, waardoor de dynamiek en het verhaal verder verrijkt worden. Ondanks de nieuwe dreigingen blijven ze samenwerken om antwoorden te vinden, vormen ze allianties en raken hun lotsbestemmingen verder verstrengeld.

Afbeelding: 'Sweet Tooth', TMDB

Meer artikelen