'Despicable Me 4 ': alles wat je moet weten over de release, nieuwe castleden en de trailer

RRoos Verhoeven 1 februari 2024 14:34

Een nieuw tijdperk in de animatiefilmfranchise staat op het punt te beginnen met de aankomende animatiefilm 'Despicable Me 4'. Deze geliefde filmreeks heeft de kloof tussen het James Bond-spiongenre en gezinsvriendelijke chaotische humor overbrugd en een vaste plaats in de harten van alle leeftijden veroverd.

'Despicable Me 4' releasedatum

Na een lange wachttijd van zeven jaar maken fans zich op voor de terugkeer van hun favoriete geanimeerde personages in 'Despicable Me 4'. Volgend op de gebeurtenissen van 'Despicable Me 3' (2017), zal de vierde film van de hoofdfranchise op 3 juli 2024 in de bioscopen worden uitgebracht.

Wat de 'Despicable Me'-films zo speciaal en geliefd maakt, is zonder twijfel de fantastische stemmencast. In de vierde film kunnen we opnieuw genieten van de iconische stemmen van Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove en Dana Gaier. Maar er zijn ook nieuwe stemmen te horen in deze film. Will Ferrell en Sofia Vergara voegen zich bij de cast als nieuwe gevluchte schurken die problemen veroorzaken voor Gru.

Nieuwe personages en avonturen in aantocht

Het wordt een spannende film met veel nieuwe personages. Naast de introductie van Gru Jr., het nieuwe lid van de familie, worden we ook voorgesteld aan de gevluchte schurken Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina. Deze wraakzuchtige slechteriken zijn uit op wraak op Gru, wat het gezin dwingt om op de vlucht te slaan. Dit zorgt voor talloze spannende en hilarische momenten.

Afbeelding: 'Despicable Me 4', TMDB

Meer artikelen