Detective Forst: Het Poolse misdaaddrama dat hoge ogen gooit op Netflix

KKees van den Berg 18 januari 2024 12:46

Detective Forst, de populaire Poolse misdaadserie op Netflix, houdt de kijkers in zijn greep met zijn meeslepende thrillerachtige verhaal en prachtige landschappen.

Detective Forst verovert Netflix

Detective Forst is op dit moment een van de populairste series op Netflix, volgens het openbare ranking systeem van de streamingdienst. Met zijn unieke combinatie van misdaad- en drama-elementen, heeft deze Poolse serie een flinke schare fans weten te winnen.

Het spannende verhaal van Detective Forst

Het Poolse misdaaddrama volgt een detective die samenwerkt met een journalist om een reeks moorden in de Tatra-bergen te onderzoeken. De serie biedt een intrigerende kijk op de dynamiek tussen journalistiek en politiewerk in het licht van een reeks gruwelijke moorden.

Rechercheur Wiktor Forst is op non-actief gesteld vanwege zijn onorthodoxe onderzoeksmethoden. Desondanks raakt hij betrokken bij een reeks afschuwelijke moorden in het Tatragebergte, gelegen op de grens tussen Polen en Slowakije. Ondanks zijn officiële schorsing, besluit Forst om buiten de gebaande paden van de wet te treden en samen te werken met een journalist om deze misdrijven te ontrafelen.

Detective Forst is een gemakkelijke 'binge' voor fans van misdaaddrama's en nieuwkomers in het genre. Met slechts zes afleveringen van ongeveer 40 minuten, is het een serie die je gemakkelijk in één keer kunt kijken - ideaal voor een avondje bankhangen.

Afbeelding: 'Detective Forst', TMDB

Meer artikelen