Deze films en series scoren hoog op Netflix: de lijst van week 45, 2023

KKees van den Berg 8 november 2023 15:52

In week 45 van 2023 zijn er weer interessante verschuivingen in de top 10 van populairste films en series op Netflix. We belichten hieronder de titels die deze week de meeste aandacht trekken op het streamingplatform.

Topfilms van deze week op Netflix

Deze week trekt de psychologische thriller 'Locked In' met Famke Janssen de meeste kijkers, gevolgd door 'Sly', een documentaire over Sylvester Stallone. Ook de Franse actiefilm 'Voleuses' is erg in trek bij het Netflix-publiek. Deze films bieden een mix van spanning, intrige en actie, wat aantoont dat Netflix-gebruikers genieten van een breed scala aan genres.

Meest bekeken series van de week

Onder de series scoort 'Ferry: De Serie' met Frank Lammers het hoogst in populariteit deze week, gevolgd door de nieuwe oorlogsserie 'All the Light We Cannot See'. Andere hoogvliegers zijn 'Selling Sunset' en 'Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom', waaruit blijkt dat zowel Nederlandse producties als internationale titels de aandacht van de kijkers weten te trekken.

Het is interessant om te weten hoe de rangorde van films en series op Netflix wordt bepaald. Dit is gebaseerd op het aantal kijkers in Nederland die een titel ten minste 2 minuten hebben bekeken in de afgelopen 24 uur. Dit geeft een goed beeld van wat er op dit moment populair is op het platform.

Afbeelding: 'All the Light We Cannot Se, TMDb

Meer artikelen