Deze Harlan Coben-series stijgen in populariteit op Netflix

RRoos Verhoeven 17 januari 2024 13:17

Naast de recente hit 'Fool Me Once', zien twee oudere series van Harlan Coben, 'Safe' en 'The Stranger', een opleving bij Netflix-abonnees. Beide series hebben een plek veroverd in de Netflix top 10.

Heropleving in Harlan Coben series

De reeds succesvolle serie 'Fool Me Once' van Harlan Coben heeft een onverwachte heropleving van interesse in zijn oudere series getriggerd. Twee van deze series, 'Safe' en 'The Stranger', ervaren een opmerkelijke stijging in kijkcijfers, wat hen een plaats in de Netflix top 10 heeft opgeleverd.

'Safe' volgt het verhaal van Tom Delaney, een chirurg en weduwnaar, wiens tienerdochter op mysterieuze wijze verdwijnt. Hoewel de serie niet is gebaseerd op een van Coben's boeken, was hij wel betrokken bij de creatie van de serie. Het mysterie rondom de verdwijning van de tienerdochter en de zoektocht naar de waarheid zijn de centrale thema's in de serie.

Het mysterie van 'The Stranger'

In 'The Stranger' wordt het rustige leven van Adam Price op zijn kop gezet wanneer een onbekende hem een schokkend geheim over zijn vrouw onthult. Terwijl hij op zoek gaat naar antwoorden, raakt Adam verstrikt in een web van leugens en mysterie. De serie verkent de gevolgen van geheimen binnen een ogenschijnlijk perfecte familie.

Meer artikelen