Deze week op Netflix: 'Love Again', 'Kandahar' en 'Chicken Run: Dawn of the Nugget'

DDavid Meijer 12 december 2023 12:52

Netflix voegt elke week nieuwe films en series toe aan hun catalogus. Deze week zijn Love Again, Kandahar en Chicken Run: Dawn of the Nugget de meest opvallende films die op de streamingdienst verschijnen.

Een ontroerend verhaal in 'Love Again' (Netflix)

De film 'Love Again' onder regie van James C. Strouse is vanaf dinsdag te zien op Netflix. De cast van deze ontroerende film bestaat uit Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Céline Dion, onder anderen. Het verhaal draait om Mira Ray, die worstelt met het verlies van haar verloofde. Ze stuurt vaak sms'jes naar zijn oude telefoonnummer, dat nu in handen blijkt te zijn van journalist Rob Burns. Burns is geraakt door Ray's berichten en bouwt een band met haar op. Hij vraagt zelfs Céline Dion om hem te helpen om Mira te veroveren.

Spannende actie in 'Kandahar' (Netflix)

'Kandahar', geregisseerd door Ric Roman Waugh, is vanaf donderdag te bekijken op Netflix. De film, met in de hoofdrollen Gerard Butler, Navid Negahban en Ali Fazal, vertelt het spannende verhaal van CIA-agent Tom Harris. Harris krijgt de taak om een geheime nucleaire faciliteit in Iran te vernietigen. Maar wanneer zijn identiteit wordt onthuld en zijn gezicht in het nieuws verschijnt, beginnen vijandelijke troepen een jacht op hem. Het is nu aan Harris om zichzelf en zijn vertaler in veiligheid te brengen.

Avontuurlijke kippen in 'Chicken Run: Dawn of the Nugget' (Netflix)

Vanaf vrijdag is de film 'Chicken Run: Dawn of the Nugget' te zien op Netflix. Deze film, geregisseerd door Sam Fell, met in de cast Thandiwe Newton, Zachary Levi en Bella Ramsey, volgt de kippen Ginger en Rocky. Na hun ontsnapping uit de boerderij leven ze zorgeloos op een utopisch kippeneiland. Maar hun dochter Molly hunkert naar avontuur en gaat naar het vasteland. Daar ontdekt ze een grote fabriek die van plan is om kipnuggets op een geheel nieuwe manier te produceren. Het is aan Ginger, Rocky en Molly om dit te stoppen.

Meer artikelen