Dystopisch meesterwerk 'The Kitchen' binnenkort op Netflix

DDavid Meijer 16 januari 2024 10:59

De nieuwe dystopische sci-fi-film 'The Kitchen', geregisseerd door Get Out-ster Daniel Kaluuya, is vanaf volgende week te zien op Netflix. Lees hier alles over dit intense verhaal dat zich afspeelt in een toekomstig Londen zonder sociale huisvesting.

Binnenkort op Netflix: 'The Kitchen'

Het aftellen is begonnen, want volgende week verschijnt de gloednieuwe sciencefictionfilm 'The Kitchen' op Netflix. Deze dystopische film is geregisseerd door de veelgeprezen Daniel Kaluuya, bekend van onder andere 'Get Out'. Bereid je voor op een opwindende reis naar een sombere toekomst.

Een toekomst zonder sociale huisvesting

De film 'The Kitchen' schetst een grimmige toekomst waarin het sociale huisvestingssysteem in Londen is verdwenen. De personages Izi en Benji worden gedwongen hun weg te vinden in deze nieuwe wereld, terwijl ze deel uitmaken van 'The Kitchen', een eigenwijze gemeenschap die weigert hun huis op te geven.

'The Kitchen' is niet alleen op Netflix te zien, maar maakt ook deel uit van het BFI Londen Film Festival dit jaar. Daniel Kaluuya, bekend van 'Black Panther' en 'Nope', is de regisseur van deze film. Hij werkt samen met Kibwe Tavares, die tot nu toe vooral korte films heeft gemaakt. Deze samenwerking belooft dus een fantastische film te leveren.

Releasedatum 'The Kitchen' op Netflix

Noteer het in je agenda: 'The Kitchen' is vanaf deze vrijdag 19 januari op Netflix te bekijken.

Afbeelding: 'The Kitchen', TMDB

Meer artikelen