Eerste beelden van Netflix's nieuwe Turkse dramaserie 'Kübra' onthuld

RRoos Verhoeven 6 januari 2024 13:33

In afwachting van de aankomende Turkse dramaserie 'Kübra' (2024) op Netflix, heeft de streamingdienst nieuwe beelden onthuld. Het gaat over het intrigerende verhaal van een man die mysterieuze berichten ontvangt.

Mysterieuze berichten verstoren Gökhans leven

Gökhan, een inwoner van de achterbuurten van Istanbul, is bezig zijn leven op orde te brengen voor een toekomstig huwelijk met zijn geliefde. Alles verandert echter als hij berichten begint te ontvangen van een gebruiker genaamd Kübra op een online vriendschapsplatform. De boodschap 'Jij bent anders!' is aanvankelijk verwarrend, maar na verloop van tijd begrijpt Gökhan de betekenis en ontdekt hij wie Kübra is.

'Kübra' is een boekverfilming van de roman geschreven door Afsin Kum. De hoofdrol wordt vertolkt door Çagatay Ulusoy, die we kennen van zijn hoofdrol in de veelgeprezen Netflix-serie 'Terzi'. Naast Ulusoy zijn er ook rollen weggelegd voor Aslihan Malbora, Ahsen Eroglu en Ahmet Mümtaz Taylan.

Releasedatum 'Kübra': 18 januari op Netflix

De langverwachte Turkse dramaserie 'Kübra' is vanaf 18 januari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, verwijzen we je graag naar onze pagina 'Binnenkort op Netflix'.

Afbeelding: 'Kübra', TMDB

Meer artikelen