Eerste beschrijving 'Madame Web'-trailer onthult tijdreizen, kostuums en de grote 'bad guy'

DDavid Meijer 15 november 2023 12:04

De eerste trailer voor de film Madame Web komt binnenkort uit, met een korte beschrijving die tijdreizen, kostuums en een intrigerende grote slechterik belooft. Hieronder vind je meer details.

Details van de eerste teaser trailer

Een logo voor Madame Web werd eerder vandaag online gezet, en we hebben nu een korte beschrijving van de eerste teaser trailer. Deze wordt naar verwachting binnenkort uitgebracht (bijna zeker voor vrijdag), en het lijkt erop dat we wat dolle momenten kunnen verwachten in een film die naar ons toe komt van de schrijvers van Morbius. Die film kreeg vorig jaar niet zo'n positieve reactie, maar hij werd flink door de molen gehaald in de montagekamer, dus we zullen nooit weten hoe hij er oorspronkelijk uitzag.

Bekijk hier de gehele teaser: https://twitter.com/CanWeGetToast/status/1724540417016807560

Confrontatie met de slechterik Ezekiel Simms

Het hoofdverhaal gaat over de confrontatie met een Spider-Man-achtige schurk, Ezekiel Simms, in een dinergevecht. Na een nederlaag reist Madame Web terug in de tijd om het gevecht opnieuw te doen, zo luidt een samenvatting die gelekt is door @Cryptic4KQual. Ze sluit zich aan bij Julia Carpenter en anderen die een gezamenlijke dreiging van Ezekiel delen.

Vrouwelijke Spider-Heroes in Madame Web

Het is geen geheim dat Madame Web een scala aan vrouwelijke Spider-Heroes zal bevatten, en we weten nu dat ze door het titelpersonage bij elkaar zijn gebracht om tegen Ezekiel te vechten. Hij was een bondgenoot van Peter Parker in de strips voordat hij onthulde dat hij zijn krachten op mystieke wijze had verkregen en Spider-Man moest opofferen aan een Spider God om zichzelf te redden.

Madame Web heeft een sterrencast met Dakota Johnson in de hoofdrol, samen met Adam Scott, Emma Roberts, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps en Zosia Mamet. S.J. Clarkson (The Defenders) regisseert Madame Web vanuit een scenario van Morbius-schrijvers Matt Sazama en Burk Sharpless. Vooralsnog wordt verwacht dat de film op 16 februari 2024 in de bioscoop komt.

Afbeelding: 'Madame Web', TMDb

Meer artikelen