Eerste blik op 'Beetlejuice Beetlejuice' met Jenna Ortega

KKees van den Berg 24 mei 2024 17:44

De langverwachte trailer van 'Beetlejuice Beetlejuice', het vervolg op de originele film uit 1988, is uitgebracht. In de vernieuwde versie zien we Jenna Ortega, Michael Keaton en Winona Ryder schitteren onder regie van Tim Burton.

Trailer 'Beetlejuice Beetlejuice'

De langverwachte trailer van 'Beetlejuice Beetlejuice' is eindelijk hier. Dit vervolg op de originele film uit 1988 brengt ons terug naar de wereld van de bizarre en spookachtige geest Beetlejuice, met rollen voor Michael Keaton, Jenna Ortega en Winona Ryder. De film, net als het origineel, is geregisseerd door de beroemde filmmaker Tim Burton.

Jenna Ortega in nieuwe rol

In deze nieuwe aflevering ontmoeten we Lydia's dochter Astrid, gespeeld door Jenna Ortega. Net als haar moeder Lydia, wordt Astrid achtervolgd door een 'sadistische demon' zodra ze zijn naam driemaal uitspreekt. Het belooft een spannend en bovennatuurlijk avontuur te worden, waarbij Ortega's prestaties als Astrid ongetwijfeld zullen opvallen.

Sterrencast onder leiding van Tim Burton

Dit vervolg op 'Beetlejuice' brengt een sterrencast samen, onder regie van de gerenommeerde filmmaker Tim Burton. Naast Michael Keaton en Winona Ryder, die beide ook in de originele film te zien waren, maken Jenna Ortega, Justin Theroux, Arthur Conti, Monica Bellucci en Willem Dafoe de cast compleet. Met zo'n bijzondere groep acteurs is het wachten op de magie die ze op het grote scherm gaan brengen.

Meer artikelen