Eerste blik op de horror-remake 'Nosferatu' met Nicholas Hoult

RRoos Verhoeven 7 december 2023 16:32

Een nieuwe bewerking van de horrorfilm 'Nosferatu' is in de maak met Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp en Bill Skarsgård in de hoofdrollen. De eerste foto van de film is vrijgegeven en belooft een spannend en gruwelijk verhaal.

Nieuwe bewerking van 'Nosferatu'

De horror-klassieker 'Nosferatu' wordt opnieuw bewerkt, met grote namen als Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp en Bill Skarsgård die de belangrijkste rollen spelen. Deze nieuwe versie belooft fans van het genre nieuwe schrik om te ervaren, met deze bekende acteurs die de iconische personages weer tot leven brengen.

https://www.instagram.com/p/C0biowes6WE/

Het griezelige verhaal van 'Nosferatu'

Het klassiek griezelverhaal 'Nosferatu' draait om een huiveringwekkende obsessie tussen een gekwelde vrouw en een bloeddorstige vampier. De film belooft huiveringwekkende scènes en een unieke kijk op dit bekende gotische verhaal, wat de kijkers op het puntje van hun stoel zal houden.

De oorspronkelijke 'Nosferatu' werd voor het eerst uitgebracht in 1922, in een tijd waarin films nog stom waren. Deze nieuwe bewerking zal een moderne draai geven aan dit eeuwenoude verhaal, en het naar een nieuw niveau van horror en spanning brengen.

Releasedatum van 'Nosferatu' in 2024

Naast Hoult, Depp en Skarsgård, zullen ook talenten als Aaron-Taylor Johnson, Emma Corrin en Willem Dafoe te zien zijn in de film. Fans zullen nog even moeten wachten, want de verwachte releasedatum van de film is in 2024.

Afbeelding: 'Nosferatu', TMDB

Meer artikelen