Eerste blik op Deadpool 3: Ryan Reynolds deelt foto met Wade Wilson en Dogpool

DDavid Meijer 2 januari 2024 16:12

Acteur Ryan Reynolds heeft een eerste foto gedeeld van de langverwachte film Deadpool 3 waarin hijzelf als Wade Wilson te zien is naast het personage Dogpool. De foto die de acteur op Facebook deelde als onderdeel van zijn 'Thank you'-post voor 2023, heeft de fans enthousiast gemaakt.

Eerste blik op Deadpool 3

Ryan Reynolds heeft fans een voorproefje gegeven van wat ze kunnen verwachten van de film. In de foto zien we Reynolds als Wade Wilson samen met het karakter Dogpool. De interactie tussen de twee personages op de foto is al behoorlijk goed om te zien en het feit dat de gekozen hond perfect bij het karakter van Wade Wilson past doet fans nog meer uitkijken naar de film.

Wie is Dogpool?

Dogpool is geen nieuw personage in het Deadpool-universum. Hij maakte zijn debuut in Deadpool Corps #2 in 2010 als een gewone hond genaamd Wilson, die door een mislukt experiment Deadpools helende gave kreeg. Nadat hij in een vuilnisbak werd achtergelaten ontsnapte hij en sloot hij zich aan bij het circus waar hij de bijnaam 'Deadpool the Daredevil Dog' kreeg.

Wie zijn de andere castleden?

Naast Reynolds en Dogpool bevat Deadpool 3 een indrukwekkende cast met andere bekende namen. Hugh Jackman zal te zien zijn als Wolverine, Emma Corrin neemt de rol van de schurk op zich, en Morena Baccarin en Stefan Kapicic zullen Vanessa en Colossus vertolken. Ook Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) en Shioli Kutsuna (de vriendin van Negasonic Teenage Warhead, Yukio) maken deel uit van de cast.

Ondanks de reeds indrukwekkende cast worden er nog meer grote namen genoemd in verband met Deadpool 3. Regisseur Shawn Levy heeft laten doorschemeren dat enkele van de geruchten over castleden waar kunnen zijn, wat betekent dat we wellicht nog meer bekende gezichten kunnen verwachten in de film. Welke personages dat precies zullen zijn blijft echter nog een verrassing.

Afbeelding: 'Deadpool 3' via Facebook (Ryan Reynolds)

Meer artikelen