Eerste blik op 'IF': Ryan Reynolds en John Krasinski’s film over denkbeeldige vrienden

DDavid Meijer 14 december 2023 18:08

John Krasinski en Ryan Reynolds delen de hoofdrol in de aankomende fantasiekomedie 'IF'. De film over de avonturen van denkbeeldige vrienden belooft een hartverwarmende kijk op volwassen worden en de blijvende impact van jeugddromen.

John Krasinski die bekend is van zijn regiewerk voor 'A Quiet Place', brengt ons nu 'IF', een afkorting voor 'Imaginary Friends'. In deze fantasiekomedie ontmoeten we een jong meisje dat denkbeeldige vrienden begint te zien die door hun oorspronkelijke bedenkers zijn verlaten. Het lijkt een uniek concept dat een nieuwe draai geeft aan het klassieke concept van kinderlijke fantasievrienden.

Sterrencast voor 'IF'

'IF' staat bol van de sterren met een indrukwekkende cast die ervoor zorgt dat je van begin tot eind aan het scherm gekluisterd moet blijven. We zien Krasinski zelf naast Ryan Reynolds, maar ook namen als Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina en Steve Carell maken deel uit van de cast. Met zo'n sterke line-up belooft de film veel goeds.

Krasinski's eerbetoon aan de kinderlijke fantasie

Krasinski onthulde dat 'IF' een film is die hij maakte voor zijn kinderen, een film die ze daadwerkelijk mogen zien in tegenstelling tot zijn eerdere werk 'A Quiet Place'. De film is een eerbetoon aan de kinderlijke fantasie en de dromen, hoop en ambities die we als kinderen hadden. Krasinski stelt dat deze 'tijdcapsules' van onze jeugd nooit echt verdwijnen, zelfs niet als we volwassen worden. Volgens ons een mooie gedachte die de kijkers zeker zal gaan raken.

John Krasinski en Ryan Reynolds nemen niet alleen de acteerrollen op zich, maar zijn ook mede-producenten van de film via hun productiebedrijven Sunday Night en Maximum Effort. De betrokkenheid van beide acteurs bij het productieproces geeft aan hoeveel ze geloven in het potentieel en de impact van de film.

Releasedatum 'IF'

De releasedatum is ook al bekend: 'IF' komt uit op 16 mei 2024. We hebben dus nog even de tijd om uit te kijken naar deze bijzondere film. Met de sterrencast en het unieke concept kunnen wij in ieder geval moeilijk wachten.

Meer artikelen