Eerste blik op Manuel Garcia-Rulfo in 'The Lincoln Lawyer' seizoen 3

DDavid Meijer 20 januari 2024 17:22

De opnames voor het derde seizoen van 'The Lincoln Lawyer' zijn begonnen. Netflix heeft de eerste beelden gedeeld, waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe afleveringen. Hoofdrolspeler Manuel Garcia-Rulfo zal terugkeren in de serie.

Nieuw seizoen van 'The Lincoln Lawyer' aangekondigd

Na twee succesvolle seizoenen heeft Netflix afgelopen zomer officieel een derde seizoen aangekondigd van de populaire serie 'The Lincoln Lawyer'. Fans waren dolenthousiast toen de opnames eindelijk begonnen en Netflix een eerste blik gaf op de nieuwe afleveringen. Hoewel er nog niet veel details bekend zijn, belooft de eerste voorproef de fans een spannend en avontuurlijk nieuw seizoen.

Bekijk hier de beelden:

https://twitter.com/DEADLINE/status/1748052757049651525

Flashback onthult hoe Mickey Haller werd wie hij is

Het aankomende seizoen van 'The Lincoln Lawyer' belooft wederom een spannende rit te worden. Gebaseerd op 'The Gods of Guilt', het vijfde boek in de serie van Michael Connelly, zal het derde seizoen starten met een flashback die ons inzicht geeft in hoe hoofdpersonage Mickey Haller werd wie hij nu is. Seriemakers Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez lichten toe dat deze flashback niet alleen bedoeld is om de briljante strafpleiter te belichten, maar ook om meer te leren over de man, echtgenoot en vader die Mickey Haller is geworden.

De fans van 'The Lincoln Lawyer' zullen blij zijn te horen dat de favoriete castleden terugkeren voor het derde seizoen. Manuel Garcia-Rulfo, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson en Yaya DaCosta zullen allemaal hun rollen weer op zich nemen in het nieuwe seizoen. Daarnaast zal Devon Graye, die eerder een bijrol speelde, gepromoveerd worden tot een vast castlid, wat de fans ongetwijfeld zal verrassen en verheugen.

Afbeelding: 'The Lincoln Lawyer', TMDB

Meer artikelen