Eerste blik op nieuwe Netflix-film 'The Union' met Mark Wahlberg en Halle Berry

KKees van den Berg 7 februari 2024 09:12

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe film 'The Union', met in de hoofdrollen Mark Wahlberg en Halle Berry. De actiethriller, geregisseerd door Julian Farino, gaat over een voormalig koppel dat verwikkeld raakt in een spannende spionagemissie.

Eerste beelden van 'The Union' vrijgegeven

Netflix heeft de eerste beelden onthuld van 'The Union', een nieuwe film met in de hoofdrollen sterren Mark Wahlberg en Halle Berry. De film, geregisseerd door Julian Farino, bekend van 'Giri/Haji', belooft veel actie en spanning. In The Union spelen Wahlberg en Berry een voormalig koppel dat betrokken raakt bij een spionagemissie.

https://www.instagram.com/p/C20DnbhLayr/

Synopsis van 'The Union' onthuld

De officiële synopsis van de film geeft ons een beter inzicht in de plot. Het verhaal volgt het personage Mike, gespeeld door Mark Wahlberg, een bouwvakker uit Jersey. Hij wordt plotseling betrokken bij een wereld van spionnen en geheime agenten wanneer zijn middelbare school ex-vriendin Roxanne, vertolkt door Halle Berry, hem rekruteert voor een belangrijke inlichtingenmissie van de VS.

Sterrencast in 'The Union'

De film kan rekenen op een indrukwekkende cast, met naast Mark Wahlberg en Halle Berry, ook J.K. Simmons uit Whiplash, Jessica De Gouw uit The Crown, Adewale Akinnuoye-Agbaje uit Suicide Squad, en nog vele anderen. De aanwezigheid van deze getalenteerde acteurs belooft veel goeds voor de film.

'The Union' is slechts een van de vele nieuwe films die dit jaar naar Netflix komen. Andere opvallende releases zijn onder andere de actiethriller 'Carry-On' met Taron Egerton en Jason Bateman, en de fantasiefilm 'Damsel'. Met zo'n indrukwekkende line-up aan films, belooft het een spannend jaar te worden voor Netflix-abonnees.

Afbeelding: 'The Union', TMDB

Meer artikelen