Eerste blik op Peter Parker en Miles Morales in trailer comic 'The Spectactular Spider-Men'

DDavid Meijer 22 januari 2024 12:34

De nieuwste strip 'The Spectacular Spider-Men' biedt fans een eerste kijk op de samenwerking tussen Peter Parker en Miles Morales. Fans delen hun meningen en speculaties in de discussies met een focus op de complexiteiten van de Spider-Man-personages in verschillende universums.

De rol van Miles Morales besproken

Miles Morales, oorspronkelijk uit een ander universum, is in het reguliere 616 universum gebracht en draagt nu ook de naam Spider-Man naast Peter Parker. Fans discussiëren over de logica en relevantie hiervan. Sommige vinden dat Miles een andere naam moet krijgen, zoals 'Ultimate Spider-Man' of 'Brooklyn Spider-Man', om verwarring te voorkomen. Er wordt ook gesuggereerd dat Miles een toekomstige Spider-Man zou kunnen zijn wanneer Peter Parker niet meer in staat zou zijn om de rol te vervullen.

Sommige fans geven aan dat de team-up tussen Peter Parker en Miles Morales al sinds 2015 plaatsvindt en ook al in games is verschenen. Ze vragen zich af waarom dit opnieuw een groot punt van discussie wordt gemaakt. Het wordt echter ook aangegeven dat dit een mogelijkheid is om de personages verder te ontwikkelen en vorm te geven.

Reacties op de nieuwe Spider-Men comic

Hoewel sommigen uitkijken naar de grafische versie van het verhaal zijn er ook kritische geluiden. Er worden zorgen geuit over de originaliteit van het verhaal en of het wel iets nieuws zal brengen, gezien het feit dat er al veel soortgelijke Spider-Man-verhalen zijn. Bovendien wordt de complexiteit en soms verwarrende aard van het 616 universum waar de strip zich afspeelt, aan de kaak gesteld.

Afbeelding: 'Spider-Man', TMDB

Meer artikelen