Eerste blik op seizoen 3 'Bridgerton' op Netflix: Verwacht meer stomende romances

RRoos Verhoeven 5 februari 2024 10:49

Het nieuwe seizoen van de historische, maar pikante Netflix-serie Bridgerton heeft een veelbelovende teaser vrijgegeven. Met een focus op Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton, en de geheime roddelcolumnist Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlin, belooft seizoen drie minstens zo romantisch beladen te zijn als zijn voorgangers.

Focus op Colin en Penelope

Het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' zal de aandacht richten op Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Deze personages worden respectievelijk vertolkt door Luke Newton en Nicola Coughlin. De eerste teaser van het seizoen laat al zien dat er veel romantische spanning in de lucht hangt tussen deze twee karakters. De focus verschuift dus van de andere leden van de Bridgerton familie naar Colin en Penelope, waardoor de fans iets nieuws en fris te wachten staat.

Belangrijk seizoen voor Penelope

Volgens Nicola Coughlin, die Penelope Featherington speelt in de serie, is dit seizoen een keerpunt voor haar personage. Ze beschrijft dit seizoen als 'het jaar dat Penelope dacht dat ze vorig jaar had'. Het toont aan dat Penelope dacht dat ze en Colin een item waren en dat dit daadwerkelijk aan het gebeuren was, maar ze kreeg een onaangename verrassing aan het einde. Nicola benadrukt dat Penelope in deze drie seizoenen echt volwassen is geworden en dat haar reis dit seizoen bijzonder zal zijn.

Meer diepgang voor Colin

In dit seizoen krijgen de fans een diepere blik op het personage van Colin Bridgerton. Co-uitvoerend producent Betsy Beers legt uit dat Colin een nieuwsgierige persoon is en hij voelt dat zijn antwoorden ergens daarbuiten liggen. Dit seizoen zal laten zien waar Colin zichzelf in de wereld ziet passen, wat bijdraagt aan de complexiteit van zijn karakter en de algemene verhaallijn van de serie.

Seizoen drie van 'Bridgerton' zal net als de vorige seizoenen een extravagant bal bevatten. Het is tijdens deze evenementen dat de meest memorabele momenten van de serie plaatsvinden, en het aanstaande seizoen belooft niet anders te zijn. Londen's Osterley Park landgoed werd in juli volledig getransformeerd met witte bloemen, Regency-tijdperk koetsen en paarse decoraties, wat suggereert dat er een groot feest op til is.

Ondanks de verschuiving van de aandacht naar Colin en Penelope, zullen fans blij zijn om te horen dat Jonathan Bailey en Simone Ashley, die respectievelijk Anthony Bridgerton en Kate Sharma spelen, ook terugkeren in het derde seizoen. Hoewel hun romantiek het gesprek van de stad was in het tweede seizoen, zal hun rol in het nieuwe seizoen waarschijnlijk veranderen, aangezien de focus ligt op het nieuwe koppel, Colin en Penelope.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen