Eerste blik op 'The Gentlemen'-serie: foto's onthullen nieuwe Netflix serie van Guy Ritchie

KKees van den Berg 22 november 2023 10:23

Netflix heeft de eerste reeks foto's vrijgegeven van Guy Ritchie's serie 'The Gentlemen', met een vooruitblik op Theo James, Giancarlo Esposito en meer.

Eerste beelden van The Gentlemen onthuld

De nieuwe foto's geven fans hun eerste blik op Theo James in de rol van Eddie Horniman, het hoofdpersonage van de serie die een enorm landgoed erft in Engeland. Naast James en Esposito zijn ook Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear en Peter Serafinowicz te zien in The Gentlemen.

Bekijk de foto's via: https://www.netflix.com/tudum/articles/the-gentlemen-show-release-date-photos

Het verhaal achter de serie 'The Gentlemen'

Het verhaal van The Gentlemen draait om oud geld, nieuw geld en de vraag 'laat mij het geld zien'. De spin-off van The Gentlemen is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Ritchie en Matthew Read, waarbij de eerste ook de eerste twee afleveringen heeft geregisseerd. Naast James zijn ook Giancarlo Esposito, Vinnie Jones, Joely Richardson, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Peter Serafinowicz, Alex Rodney en Max Beesley te zien in de serie.

Het project The Gentlemen is een productie van Miramax TV en Moonage Pictures. Naast Ritchie en Read zijn ook Ivan Atkinson, Marn Davies, Bill Block, Marc Helwig, Will Gould, Frith Tiplady en Hugh Warren betrokken als uitvoerende producenten of producer. Met dit sterke productieteam achter de schermen, belooft The Gentlemen een spannende nieuwe serie te worden voor Netflix.

Meer artikelen