Eerste glimp van Netflix' 'Il Treno dei Bambini' vrijgegeven

RRoos Verhoeven 12 februari 2024 12:31

Netflix heeft de eerste beelden van de aangrijpende Italiaanse film 'Il Treno dei Bambini' onthuld, gebaseerd op het boek van Viola Ardone. Het verhaal volgt de jonge Amerigo die zijn arme gezin in Napels achterlaat om deel uit te maken van een rijke familie in het noorden.

Eerste beelden 'Il Treno dei Bambini' onthuld

Netflix heeft een eerste blik gegeven op de aanstaande Italiaanse film 'Il Treno dei Bambini'. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Viola Ardone en volgt de jonge Amerigo. Hij laat zijn arme gezin in de onderklasse van Napels achter om deel uit te maken van een welvarende familie in het noorden van het land. De teaser is nu beschikbaar om te bekijken.

Amerigo's pijnlijke keuze

De film duikt diep in het leven van de zevenjarige Amerigo, die een wereld van armoede in Napels heeft gekend. Zijn kleine wereld wordt echter op zijn kop gezet als hij op de zogenaamde 'trein van geluk' wordt gezet om de winter door te brengen bij een rijk gezin in het noorden. Deze keuze, die een enorme impact zal hebben op zijn leven en dat van anderen, leidt hem naar een pijnlijke realisatie over de aard van ware liefde.

'Il Treno dei Bambini' wordt geleid door de gerenommeerde regisseur Cristina Comencini en bevat een sterrencast met namen als Stefano Accorsi, Barbara Ronchi, Serena Rossi, Francesco Di Leva en Monica Nappo. Hoewel de eerste beelden van de film zijn vrijgegeven, heeft Netflix nog geen officiële releasedatum aangekondigd.

Afbeelding: 'The Children’s Train', TMDB

Meer artikelen