Eerste indrukken van 'Dune: Part Two' zijn veelbelovend

RRoos Verhoeven 18 februari 2024 09:24

De eerste reacties op 'Dune: Part Two' (2024) zijn binnen. De kijkers zijn enthousiast en prijzen vooral de cast en de indrukwekkende muziekscore. Dit vervolg op Dune (2021) belooft alle hoge verwachtingen waar te maken.

Overweldigende eerste reacties

Volgens de eerste reacties lijkt 'Dune: Part Two' een ongelooflijk succes te worden. De film wordt omschreven als 'fenomenaal' en 'nog groter dan de eerste, maar veel intiemer'. De cast krijgt veel complimenten, evenals de indrukwekkende muziekscore. Dit belooft veel goeds voor fans van het eerste deel en voor liefhebbers van sciencefiction in het algemeen.

In 'Dune: Part Two' zien we Timothée Chalamet opnieuw in de rol van Paul Atreides. Dit keer moet Paul een volwaardige Fremen worden en zijn gevallen familie wreken door de krachten die het universum corrumperen te verslaan. Ondertussen ontmoeten we prinses Irulan, de dochter van keizer Shaddam IV, die vreest dat haar vader de macht over de strijdende partijen verliest. Kan ze het tij keren?

Vertoning in bioscopen en op HBO Max

'Dune: Part Two' zal vanaf 29 februari in de bioscopen draaien. Voor degene die zich willen voorbereiden of het eerste deel nog een keer willen zien, 'Dune' (2021) is nu te zien op HBO Max.

Meer artikelen