Eerste officiële plotbeschrijving Deadpool 3 onthuld

DDavid Meijer 30 januari 2024 15:58

De eerste officiële beschrijving van het plot van Deadpool 3 is uitgebracht. Hoewel Marvel-fans nog zes maanden moeten wachten voordat Wade Wilson en zijn vrienden weer op het grote scherm verschijnen, blijven nieuwe lekken, geruchten en algemene info over Deadpool 3 gestaag binnenkomen.

Eerste plotbeschrijving van Deadpool 3 onthuld

De eerste plotbeschrijving voor Marvel Studios' Deadpool 3 is onthuld op de officiële Japanse website van Marvel. Hoewel de beschrijving enigszins cryptisch is, belooft het toch intrigerend te zijn voor het publiek. Hoewel de verhaallijn enkele wijzigingen in de gevestigde MCU-geschiedenis suggereert, is het belangrijk op te merken dat de plotbeschrijving is vertaald uit het Japans. Oordeel zelf:

De onverantwoordelijke held Deadpool zal de geschiedenis van het MCU veranderen met Wolverine!?".

Wolverine maakt zijn opwachting in Deadpool 3

Het is geen geheim dat Wolverine, gespeeld door Hugh Jackman, een rol zal spelen in Deadpool 3. Daarnaast zal deze film als eerste de mutantsoort binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU) op grote schaal aanpakken. Dit opent de deur naar speculatie over mogelijke multiversum- en tijd-ruimte-gekte, en zou de komst van de X-Men in het hoofd-Earth-616 MCU kunnen signaleren.

Wat de uiteindelijke plot van de film ook mag zijn, filmliefhebbers zullen alle antwoorden krijgen wanneer Marvel Studios' Deadpool 3 op 25 juli in de bioscopen verschijnt. Ongetwijfeld een spannende tijd voor fans van het MCU en specifiek voor liefhebbers van Deadpool en Wolverine.

Meer artikelen