Eerste poster van 'Mothers' Instinct' onthuld: Een thriller met Oscarwinnaressen Anne Hathaway en Jessica Chastain

RRoos Verhoeven 8 november 2023 10:01

Er is een eerste poster verschenen voor de spannende nieuwe thriller, 'Mothers' Instinct', met Oscarwinnaressen Anne Hathaway en Jessica Chastain in de hoofdrollen. De film, een speelfilmdebuut van regisseur Benoît Delhomme, staat gepland voor 2024.

Eerste blik op 'Mothers' Instinct'

De eerste poster voor de nieuwe psychologische thriller 'Mothers' Instinct' is verschenen. Hierin zien we de Oscarwinnaressen Anne Hathaway en Jessica Chastain zijdelings naast elkaar staan. Het roept de vraag op of de twee vrouwen in de film vrienden of vijanden zijn. De sterren leven in de film een traditionele levensstijl met succesvolle partners en zonen van dezelfde leeftijd, totdat deze harmonie wordt verstoord door een tragisch ongeval.

'Mothers' Instinct' markeert het speelfilmdebuut van regisseur Benoît Delhomme. Het is een remake van de succesvolle Belgische film 'Duelles' uit 2018, die goed werd ontvangen door critici. Het is bovendien de derde film waarin Anne Hathaway en Jessica Chastain samen te zien zijn, na 'Interstellar' (2014) en 'Armageddon Time' (2022). Dit is echter de eerste film waarin de twee actrices samen scènes delen en tegelijkertijd in beeld zijn.

Releasedatum 'Mothers' Instinct' nog onbekend

De spannende nieuwe film 'Mothers' Instinct', met een speelduur van 94 minuten, staat gepland om uit te komen in 2024. Op dit moment is er nog geen exacte releasedatum bekend. Het publiek wacht met spanning op verdere aankondigingen en details, zoals de releasedatum en de officiële trailer.

Afbeelding: 'Mothers' Instinct', TMDb

Meer artikelen