Eerste teaser voor Donald Glover's Mr. & Mrs. Smith: gemengde gevoelens

RRoos Verhoeven 11 december 2023 17:32

De eerste teaser voor de nieuwe versie van de sexy spionage rom-com Mr. & Mrs. Smith, met in de hoofdrollen Donald Glover en Maya Erskine, is nu te zien maar het lijkt tot dusver niet heel boeiend.

Creatieve verschillen leiden tot cast wijziging

In 2021 werd aangekondigd dat Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge zouden samenwerken aan een nieuwe versie van de sexy spionage rom-com Mr. & Mrs. Smith, die ons Brangelina bracht. Echter, zeven maanden na die aankondiging, verliet Phoebe Waller-Bridge het project over 'creatieve verschillen'.

In 2022, iets meer dan een jaar nadat we voor het eerst hoorden over deze remake, maakte Donald Glover bekend dat Pen15's Maya Erskine de rol van Phoebe Waller-Bridge zou overnemen en hintte hij dat er misschien iets dramatisch was gebeurd tussen hem en PWB.

Nieuwe plot draai in Prime Video serie

De nieuwe versie van Mr. & Mrs. Smith is een serie voor Prime Video. Dit keer zijn John en Jane Smith geen onwetende spionnen die getrouwd zijn en ontdekken dat ze ingehuurd zijn om elkaar te vermoorden, maar weten ze dat de ander een spion is en werken ze samen aan een missie waarbij hun dekmantel een getrouwd stel is. Deze keer is de 'grap' dus dat ze het weten, maar hun vrienden en buren zijn clueless.

Naast Donald Glover zijn er enkele belangrijke veteranen van Atlanta betrokken bij de serie, waaronder Stephen Glover, Hiro Murai en Francesca Sloane, die als mede-maker en showrunner voor de serie wordt gecrediteerd. Dit geeft hoop dat er meer in de serie zit dan wat de teaser laat zien.

Krachtig acteertalent nog steeds betrokken

Ondanks het vertrek van Waller-Bridge zijn er nog veel krachtige acteurs betrokken bij de serie, waaronder Paul Dano, Parker Posey, John Turturro, Michaela Coel, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman en Alexander Skarsgard. Hoewel de nieuwe versie van Mr. & Mrs. Smith tot dusver niet erg boeiend lijkt, is er nog steeds veel talent betrokken, dus hopelijk wordt het beter dan wat we tot nu toe hebben gezien.

Meer artikelen