Eerste trailer en poster van 'Mobile Suit Gundam: Seed Freedom' onthuld

RRoos Verhoeven 20 november 2023 12:51

'Mobile Suit Gundam: Seed Freedom' heeft zijn eerste trailer en poster gelanceerd. Dit belooft een nieuw hoofdstuk in de populaire Mobile Suit Gundam-serie, waarbij de franchise na een aantal jaren terugkeert naar zijn Seed-helden.

Eerste trailer en poster vrijgegeven

Een nieuw hoofdstuk in de geliefde Mobile Suit Gundam-serie gaat van start met de aankondiging van Mobile Suit Gundam: Seed Freedom. Na een aantal jaren keert de franchise terug naar zijn Seed-helden. De eerste trailer en poster zijn inmiddels uitgebracht en geven fans een eerste blik op wat er te wachten staat. De poster brengt onze hoofdpersonen tot leven en geeft ons, na 20 jaar, een blik op wat er is gebeurd in de wereld van Mobile Suit Gundam Seed sinds het einde van de originele serie in september 2003.

Bekijk hier de trailer:

Nieuwe blik op het Cosmic Era

De trailer van Mobile Suit Gundam: Seed Freedom is een visueel spektakel van begin tot eind. Met de personages Kira Yamato en Lacus Clyne in de hoofdrol, schetst de trailer een levendig beeld van een ontluikend Cosmic Era. Voor fans die Mobile Suit Gundam Seed hebben gemist, belooft deze vervolgfilm alles te bieden wat ze nodig hebben. De franchise, die oorspronkelijk werd geregisseerd door Mitsuo Fukuda, is nu bij zijn negende deel en speelt zich af in het Cosmic Era, nadat de mensheid in twee secties is verdeeld: de Naturals en de Coordinators.

Mobile Suit Gundam begon onder leiding van regisseur Mitsuo Fukuda en is inmiddels toe aan zijn negende deel, Seed. Het speelt zich af in het Cosmic Era, na de splitsing van de mensheid in twee facties: de Naturals, mensen die op aarde wonen, en de Coordinators, genetisch verbeterde mensen die hun thuis in de ruimte hebben gevonden vanwege de vervolging die ze ondergaan door de Naturals. In het begin van de serie maken we kennis met Kira, een jonge Coordinator die in een oorlog tussen de facties van de mensheid wordt gegooid.

Afbeelding: 'Mobile Suit Gundam SEED FREEDOM', TMDb

Meer artikelen