Eerste trailer Mad Max-film 'Furiosa: A Mad Max Saga' uitgebracht

KKees van den Berg 1 december 2023 16:59

De eerste trailer van de Mad Max-film 'Furiosa' is verschenen, met Anya Taylor-Joy in de rol van een jongere Charlize Theron en opvallende figuren als Immortan Joe. Chris Hemsworth speelt ook mee in de rol van Dementus en ziet er behoorlijk wild uit.

Eerste blik op Furiosa: A Mad Max Saga

De langverwachte trailer van het vervolg op de Mad Max: Fury Road uit 2015 genaamd 'Furiosa: A Mad Max Saga', is onthuld tijdens het CCXP-evenement. De trailer geeft ons een eerste blik op Anya Taylor-Joy, die de rol van een jongere Charlize Theron overneemt. Ook zien we bekende personages, zoals Immortan Joe, terugkeren. Chris Hemsworth, bekend van de Thor-films, speelt de rol van Dementus en heeft een wild uiterlijk aangenomen voor deze film.

De film duikt dieper in het verhaal van Furiosa, de vrouwelijke protagonist van Fury Road. De structuur van deze film zal aanzienlijk verschillen van de vorige film, volgens geruchten. De bekende regisseur George Miller keert terug en heeft het script van de film samen met Nico Lathouris geschreven.

Met Furiosa hoopt de franchise de wereld van Mad Max verder uit te breiden. De franchise staat bekend als een van de meest invloedrijke post-apocalyptische reeksen sinds de eerste film meer dan 30 jaar geleden uitkwam. De vorige film, Fury Road, werd geprezen om de verbazingwekkende stunts en het gebruik van praktische effecten.

Tijdens CCXP werd een gouden standbeeld van Anya Taylor-Joy als Furiosa onthuld. Charlize Theron, die in de vorige film de rol van Furiosa op zich nam, noemde het hercasten van het personage 'hartverscheurend'.

Chris Hemsworth als de schurk in Furiosa

Chris Hemsworth, bekend van zijn rol als Thor, speelt een heel ander personage in deze film als de hoofdschurk. Zijn intense spel is al duidelijk merkbaar in de trailer.

Afbeelding: 'Furiosa: A Mad Max Saga', TMDB

Meer artikelen