Eerste trailer van 'Inside Out 2' breekt nieuw record voor Disney

KKees van den Berg 13 november 2023 10:01

De recent gepubliceerde trailer van Inside Out 2 heeft een nieuw record gevestigd door de grootste animatietrailerlancering in de geschiedenis van Disney te zijn. De langverwachte terugkeer van geliefde personages en nieuwe toevoegingen hebben geleid tot ongekende opwinding voor het vervolg.

Inside Out 2's recordbrekende trailer

In de nieuwe trailer van Inside Out 2 zien we de terugkeer van Joy (Amy Poehler), Sadness (Phyllis Smith) en Anger (Lewis Black) en ook Fear en Disgust, waarbij de stemacteurs vervangen zijn door Tony Hale en Liza Lapira. Dit vervangt Bill Hader en Mindy Kaling. Daarnaast is Stranger Things-ster Maya Hawke te zien als de nieuwe emotie, Anxiety. De opwinding voor het vervolg heeft de trailer doen stijgen boven het record dat eerder werd gehouden door Frozen 2 in 2019.

Pete Docters enthousiasme over Inside Out 2

Docter heeft zijn opvolger Kelsey Mann en het hele productieteam geprezen voor hun werk om het verhaal effectief voort te zetten. Hij zegt: '[Ze] hebben zo'n geweldige job gedaan met Inside Out 2, het uitbreiden van de wereld en het introduceren van nieuwe emoties waar we erg angstig voor zijn dat het publiek ze zal ontdekken.' Hij uitte zijn dankbaarheid voor de respons op de trailer, en vermeldde dat hij niet kan wachten tot iedereen de film kan zien, die volgende zomer in de bioscopen verschijnt.

Het vervolg op de Pixar blockbuster zal Riley, nu een tiener, en haar bende nieuwe uitdagingen laten aangaan. De eerste film werd meteen een hit toen deze in 2015 werd uitgebracht. Fans werden meteen verliefd op de verschillende emoties van de jonge Riley. Inside Out 2 zal op 14 juni 2024 in de bioscopen verschijnen.

Afbeelding: 'Inside Out', TMDb

Meer artikelen