Eerste trailer van rampenfilm 'Twisters' nu te zien

RRoos Verhoeven 13 februari 2024 10:59

De Super Bowl zondagnacht zorgde voor een stroom van nieuwe trailers, met inbegrip van de langverwachte eerste beelden van de rampenfilm 'Twisters'. Fans reageren dolenthousiast en kijken uit naar de film die deze zomer in de bioscopen draait.

Enthousiaste reacties op eerste 'Twisters' trailer

De Super Bowl is traditioneel een evenement waar veel nieuwe filmtrailers worden vrijgegeven. Dit jaar was geen uitzondering, met de première van de trailer voor de aankomende rampenfilm 'Twisters'. De respons op Twitter was overweldigend positief, wat aangeeft dat veel fans uitkijken naar de film.

https://twitter.com/rxbeccajohnson/status/1756967535608475829

'Twisters': Geen remake, maar origineel verhaal

In 'Twisters' speelt Glen Powell de rol van een tornado-jager, terwijl Daisy Edgar-Jones een wetenschapper speelt. Ondanks de gelijkenis met 'Twister' uit 1996, benadrukt hoofdrolspeler Powell dat 'Twisters' geen remake is, maar een geheel nieuw en origineel verhaal. Het is een standalone film, met nieuwe personages en een moderne setting.

Sterke cast en Oscargenomineerde regisseur voor 'Twisters'

Regisseur Lee Isaac Chung, bekend van zijn Oscargenomineerde film 'Minari', neemt de regie op zich. De cast van 'Twisters' is indrukwekkend, met naast Powell en Edgar-Jones ook bekende namen als Anthony Ramos, Brandon Perea, Daryl McCormack en Maura Tierney. Met zo'n sterke cast en getalenteerde regisseur, belooft 'Twisters' een spannende film te worden.

Het nieuws over 'Twisters' werd met enthousiasme ontvangen door de fans van de oorspronkelijke film 'Twister'. Velen uitten hun opwinding op social media en waren aangenaam verrast door de vroege release van de trailer. De positieve reacties suggereren dat de film goed zal worden ontvangen bij het publiek.

Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, is bevestigd dat 'Twisters' deze zomer in de bioscoop zal draaien. Voor fans van rampenfilms en de originele 'Twister' betekent dit dat er een spannend bioscoopbezoek op de planning staat.

Meer artikelen