Eerste trailer voor 'The First Omen' onthuld in nieuwe teaser

KKees van den Berg 3 januari 2024 15:55

De aanstaande horrorfilm 'The First Omen' heeft een kleine teaser op de officiële trailer vrijgegeven. Het verhaal volgt een jonge vrouw gespeeld door Game of Thrones-ster Nell Tiger Free wiens leven voor altijd verandert door een duistere samenzwering.

Trailer aangekondigd met nieuwe teaser

Fans van horrorfilms kunnen zich verheugen op de officiële trailer van 'The First Omen' met een gloednieuwe teaser. Deze aankondiging is een spannende voorbode van wat we kunnen verwachten van deze langverwachte horrorfilm. De teaser zet de toon voor de sfeer en de spanning die we in de film te zien gaan krijgen.

Het verhaal van 'The First Omen' draait om een jonge Amerikaanse vrouw die naar Rome wordt gestuurd om de kerk te dienen. Maar in plaats van vrede en rust ontdekt ze een duistere samenzwering die haar geloof op de proef stelt en haar leven voor altijd verandert. Deze angstaanjagende samenzwering hoopt de geboorte van het ultieme kwaad teweeg te brengen.

Regisseur van 'The First Omen' is Arkasha Stevenson, die ook het scenario voor de film schreef samen met Tim Smith en Keith Thomas. De expertise en creatieve visie van dit trio belooft een unieke en spannende horrorervaring en het blijft altijd interessant om te zien hoe verschillende schrijvers en regisseurs samenwerken om een film tot leven te brengen.

De film als prequel op klassieker uit 1976

'The First Omen' dient als een prequel op de bovennatuurlijke klassieker uit 1976 'The Omen'. Dit betekent dat de film zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de originele film en misschien verhelderende inzichten geeft in de achtergrond van het verhaal. Voor fans van de originele film is dit een uitgelezen kans om meer te leren over de oorsprong van het kwaad.

Releasedatum bekendgemaakt

Voor wie klaar is om de rillingen op hun rug te voelen: 'The First Omen' zal in de bioscopen verschijnen op 11 april 2024.

Afbeelding: 'The First Omen', TMDB

Meer artikelen