Emma Stone schittert in de spannende teaser van haar nieuwe film 'Kinds of Kindness'

RRoos Verhoeven 28 maart 2024 09:32

Na haar Oscar-winnende rol in 'Poor Things', is Emma Stone klaar voor haar volgende filmavontuur. In de nieuwe teaservideo van 'Kinds of Kindness', geregisseerd door Yorgos Lanthimos, laat Stone zien dat ze klaar is voor de uitdaging.

Emma Stone in nieuwe thriller

De veelzijdige actrice Emma Stone, die onlangs een Oscar won voor haar rol in 'Poor Things', is terug in een nieuwe film van regisseur Yorgos Lanthimos. In de teaservideo van 'Kinds of Kindness', ziet men Stone rondrijden in een paarse Dodge Charger terwijl ze cryptische zinnen uitspreekt. Deze film belooft een spannend vervolg op hun eerdere succesvolle samenwerkingen.

Sterrencast voor 'Kinds of Kindness'

Naast Emma Stone, bestaat de cast van 'Kinds of Kindness' uit een aantal bekende gezichten. Zo zullen we ook Willem Dafoe, Jesse Plemons, Margaret Qualley en de rijzende ster van 'Euphoria', Hunter Schafer, in deze film kunnen zien. Het talent dat deze acteurs naar de film brengen, verhoogt ongetwijfeld de verwachtingen voor deze aankomende film.

Intrigerend plot van 'Kinds of Kindness'

De synopsis van 'Kinds of Kindness' is even cryptisch als we gewend zijn van Lanthimos. De film wordt omschreven als een 'drieledige fabel', die het verhaal volgt van: een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent wiens vermiste vrouw plotseling terugkeert en veranderd lijkt te zijn; en een vrouw die vastbesloten is een specifiek persoon met een speciale gave te vinden, voorbestemd om een spiritueel leider te worden.

LIefhebbers van Stone en Lanthimos hoeven niet lang meer te wachten op 'Kinds of Kindness'. De film staat namelijk gepland om uit te komen in geselecteerde bioscopen op 21 juni. Gezien het succes van hun eerdere samenwerkingen, is er al veel anticipatie voor deze nieuwe film.

Afbeelding: 'Kinds of Kindness', TMDB

Meer artikelen