Emma Stone verrast dat fans haar terug willen als Spider-Gwen

RRoos Verhoeven 9 december 2023 18:14

Emma Stone, bekend om haar rol als Gwen Stacy in de Amazing Spider-Man films, is verbaasd dat vrijwel de gehele Marvel-fandom wil dat zij terugkeert als Spider-Gwen. Deze informatie ontving zij tijdens een interview over haar laatste film, Poor Things.

Emma Stone en de Spider-Gwen verrassing

Tijdens een interview op de rode loper voor haar nieuwste film Poor Things, vernam Stone dat veel Spider-Man fans smachten naar haar terugkeer als de Gwen Stacy variant, Spider-Gwen. Ze gaf aan in eerste instantie moeilijk te geloven dat bijna iedereen dit wil. Ze was eveneens geschokt om te horen dat het internet vol zit met fanart waarin Stone is afgebeeld als Spider-Gwen.

Benieuwd naar 'Poor Things'? Bekijk hieronder de trailer:

Stone verscheen als de traditionele Gwen Stacy, tegenover Andrew Garfield's Peter Parker, in The Amazing Spider-Man (2012) en het vervolg, The Amazing Spider-Man 2 (2014). Spider-Gwen is een alternatieve versie van Gwen Stacy uit Earth-65 die werd gebeten door een radioactieve spin in plaats van Peter Parker. Het personage maakte haar debuut in Edge of Spider-Verse #2 in 2014 en werd goed ontvangen door critici en fans waardoor ze snel werd aangepast in verschillende animatieprojecten.

Emma Stone als Spider-Gwen in toekomstige Marvel projecten?

Hoewel fans graag speculeren over wanneer Stone zou kunnen verschijnen in een van de Multiverse films van Marvel Studios, is er op dit moment nog niets officieel aangekondigd door Marvel of Sony. Echter, met geruchten dat Garfield zijn rol als Spider-Man nogmaals op zou kunnen gaan pakken in Avengers: Secret Wars, is het mogelijk dat Stone als Spider-Gwen zou kunnen verschijnen in Secret Wars, vooral als fans campagne blijven voeren voor de potentiële casting.

Afbeelding: 'The Amazing Spider-Man', TMDB

Meer artikelen