Family Switch verovert Netflix top 10: Wat moeten we weten?

DDavid Meijer 4 december 2023 09:31

Netflix's nieuwe Original, de komedie 'Family Switch', heeft de eerste plaats in de Netflix Top 10 veroverd. Ondanks de middelmatige ontvangst lijkt de feelgood-familiefilm zich al sterk te hebben genesteld.

Family Switch verovert en verdwijnt

Netflix's nieuwste Original, 'Family Switch', heeft een verrassende sprong naar de top van de Netflix Top 10 gemaakt en staat nu op plek 1. Dit terwijl de film vorige week even weer van de streamingdienst verdween. Het is niet bekend waarom de film plotseling verdween wat de nieuwsgierigheid van de kijkers alleen maar heeft aangewakkerd.

De ins en outs van 'Family Switch'

'Family Switch' is een feelgoodkomedie geregisseerd door McG, wie je misschien kent van films als 'Terminator Salvation' en 'The Babysitter'. De film is een ensemblekomedie die geschikt is voor het hele gezin en beschikt over een sterke cast met Jennifer Garner, Ed Helms en Emma Myers in de hoofdrollen.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SWh4c9EVqGM

Middelmatige reacties op 'Family Switch'

Hoewel 'Family Switch' de eerste plaats in de Netflix Top 10 heeft bereikt hebben recensies van critici en publiek een minder rooskleurig beeld geschetst. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van slechts 47%, terwijl de publieksscore ook niet veel hoger ligt op 54%. De middelmatige beoordelingen kunnen echter de populariteit van de film niet temperen wat aangeeft dat er nog steeds een grote markt lijkt te zijn voor luchtige, feelgood-familiefilms.

De plot van 'Family Switch' draait om een uniek en komisch scenario waarin twee ouders van lichaam wisselen met hun tienerkinderen na een zeldzame kosmische gebeurtenis. Dit leidt, zoals te verwachten, tot veel chaos en hilariteit in het gezin. Ondanks de middelmatige recensies, kun je nu zelf beoordelen of 'Family Switch' de moeite waard is om te bekijken. De film is sinds 30 november op Netflix te zien.

Afbeelding: 'Family Switch', via TMDB

Meer artikelen