Fans roepen Netflix op tot het maken van 'Yu Yu Hakusho' seizoen 2

RRoos Verhoeven 20 december 2023 13:39

Netflix-kijkers zijn verslaafd geraakt aan de nieuwste korte avonturenserie Yu Yu Hakusho en vragen het streamingplatform dringend om meer afleveringen. De serie die uitgebracht werd op 14 december, volgt het verhaal van een veertienjarige delinquent die na zijn dood als Spirit Detective opstaat om bovennatuurlijke zaken te onderzoeken.

Fans hunkeren naar meer Yu Yu Hakusho

De populariteit van de nieuwste korte avonturenserie van Netflix Yu Yu Hakusho is niet te ontkennen. Fans zijn zo verslaafd aan de serie dat ze het streamingplatform dringend vragen om meer afleveringen te maken. De serie heeft al een trouwe groep volgers opgebouwd die enthousiast zijn over het verhaal en de personages.

https://twitter.com/yukikun216/status/1735699839084798186

https://twitter.com/moviere09350416/status/1735271713649168432

Het intrigerende verhaal van Yusuke Urameshi

Yu Yu Hakusho draait om het leven van Yusuke Urameshi, een veertienjarige delinquent die sterft terwijl hij een kind probeert te redden van een verkeersongeluk waarna hij opgewekt wordt als een Spirit Detective. In deze nieuwe rol onderzoekt hij zaken die verband houden met bovennatuurlijke gebeurtenissen en wezens. Deze unieke plot en karakterontwikkeling zijn de belangrijkste factoren die bij lijken te dragen aan de populariteit van de serie.

Yu Yu Hakusho: een terugblik op de jaren 90

Wat Yu Yu Hakusho nog interessanter maakt, is dat het een heradaptatie is van een populaire anime uit de jaren 90. De serie is gebaseerd op de gelijknamige manga-serie van Yoshihiro Togashi. Deze manga is omgezet naar een live-action-serie door Akira Morii en Kazutaka Sakamoto, en het resultaat lijkt dus zeker te voldoen aan de verwachtingen van de fans.

Ondanks dat het verhaal van Yu Yu Hakusho zich 30 jaar na het oorspronkelijke debuut afspeelt is de relevantie ervan niet verminderd. Volgens de regisseur van het eerste seizoen, Shô Tsukikawa, is het verhaal 'universeel'. Het behandelt tijdloze thema's als goed tegen kwaad en karaktergroei, waardoor het relatable blijft voor fans over de hele wereld.

Afbeelding: 'Yu Yu Hakusho', TMDB

Meer artikelen