Fantrailer met Tom Holland voor Back to the Future 4 uitgebracht

RRoos Verhoeven 19 januari 2024 10:28

Een fantrailer van Back to the Future 4 met Tom Holland in de hoofdrol heeft fans op het puntje van hun stoel gebracht. Ondanks dat de film nog niet bestaat, is de trailer in korte tijd al 5,5 miljoen keer bekeken.

Fantrailer zet Back to the Future 4 in de spotlight

We werden recentelijk verrast door de verschijning van een fantrailer voor Back to the Future 4 met niemand minder dan Tom Holland in de hoofdrol. Ondanks dat het slechts een fantrailer is heeft het de fans in extase gebracht en het verlangen naar een reboot of vervolg op de iconische filmserie weer eens aangewakkerd. De oorspronkelijke Back to the Future, uitgebracht in 1985, is een cultklassieker en popcultuurfenomeen dat tot op de dag van vandaag van invloed is.

Tom Holland als nieuwe tijdreiziger in Back to the Future 4

In de fantrailer van Back to the Future 4, gemaakt door de filmfreaks van KH Studio, speelt Tom Holland de rol van Jake McFly, een 'briljante jonge uitvinder' die duidelijk een afstammeling is van de tijdreizende tiener Marty. Jake ontdekt het lang verloren dagboek van Doc, dat 'geheimen bevat om de mogelijkheden van tijdreizen te verbeteren, waardoor nieuwe mogelijkheden en onvoorziene gevolgen ontstaan'. Jake begint vervolgens tussen verschillende tijdlijnen te hoppen en neemt het op tegen 'een mysterieuze tegenstander' die de geschiedenis wil herschrijven.

Enorm succes

Ondanks dat de film Back to the Future 4 nog niet bestaat, heeft de fantrailer al een enorme impact gehad. In slechts een paar weken tijd is de trailer al meer dan 5,5 miljoen keer bekeken, wat aantoont hoeveel enthousiasme er is voor een mogelijke voortzetting van de iconische filmserie. Fans zijn zonder uitzondering enthousiast, zowel over de beelden als de keuze voor Tom Holland in de hoofdrol.

Na het zien van de fantrailer van Back to the Future 4 roepen fans nu dat het een plicht is van Hollywood om een vervolg te maken op de geliefde filmserie. Ondanks de risico's die komen kijken bij het maken van sequels, zoals het potentiële falen bij het repliceren van het succes van originele films, is de vraag naar een voortzetting van Back to the Future zeer hoog.

Afbeelding: 'Back to the Future', TMDB

Meer artikelen