Film- & Serie-highlights op Netflix (22 - 28 januari 2024)

RRoos Verhoeven 23 januari 2024 11:47

Netflix heeft weer een aantal mooie releases gepland voor de week van 22 tot 28 januari 2024. Van historische films tot emotioneel geladen series en actievolle documentaires, er is voor elk wat wils. Dit zijn de hoogtepunten van de week.

Nieuwe releases op Netflix

Een nieuwe week betekent nieuwe content op Netflix. De streamingdienst heeft een reeks nieuwe films en series klaarstaan om te worden toegevoegd. Of je nu in de stemming bent voor een historisch drama, een emotioneel beladen makeover-show of een kijkje achter de schermen van een groot sportevenement, er is voor ieder wat wils.

Dinsdag 23 januari

'The Favourite' komt naar Netflix

'The Favourite' is een film die zich afspeelt in het begin van de 18e eeuw, een tijd waarin Engeland in oorlog was met Frankrijk, maar de bevolking zich toch bezighield met eendenraces en het eten van ananas. Het verhaal volgt koningin Anne, haar beste vriendin Lady Sarah en Lady Sarahs nicht Abigail, die aan het hof komt in de hoop op een baan.

Woensdag 24 januari

'Queer Eye' seizoen 8: afscheid van Bobby Berk

Fans van 'Queer Eye' kunnen uitkijken naar het achtste seizoen van de populaire serie. Deze nieuwe 'Fab Five' komen weer met hippe tips en emotioneel geladen make-overs. Het is echter wel het laatste seizoen waarin interieur-expert Bobby Berk te zien zal zijn, hij kondigde in november 2023 zijn vertrek uit de serie aan.

'Six Nations: Full Contact': unieke blik op rugbytoernooi

Voor sportfans is 'Six Nations: Full Contact' zeker een aanrader. Deze docuserie brengt ons dichtbij het Six Nations-kampioenschap, het oudste en grootste jaarlijkse internationale rugbytoernooi. De serie geeft fans een exclusief kijkje achter de schermen bij enkele van de grootste wedstrijden op de rugbykalender.

Donderdag 25 januari

'Griselda': het verhaal van de Cocaine Godmother

'Griselda' vertelt het verhaal van Griselda Blanco, de Colombiaanse zakenvrouw en moeder die een van de best verdienende kartels oprichtte. Ze stond bekend als de Cocaine Godmother en wist met een dodelijke mix van wreedheid en charme te navigeren tussen zaken en familie. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in waargebeurde misdaadverhalen.

Vrijdag 26 januari

'Badland Hunters': actie in post-apocalyptisch Seoul

In 'Badland Hunters' wordt de kijker meegenomen naar een post-apocalyptisch Seoul, waar na een dodelijke aardbeving het recht van de sterkste geldt. De film volgt Nam San, een geduchte jager die door de chaotische wildernis navigeert om een tiener te redden die door een gekke dokter is ontvoerd. Een spannende film voor liefhebbers van actie en avontuur.

Afbeelding: 'Griselda', TMDB

Meer artikelen