Films op tv: Filmgids voor 27 november t/m 3 december (week 48)

RRoos Verhoeven 27 november 2023 16:17

Vind je het moeilijk om een film te kiezen om te bekijken op tv? Maak je geen zorgen, wij hebben de beste films op tv voor de komende week voor jou op een rijtje gezet, met als hoogtepunt de Oscarwinnende film Minari (2020).

Tv-kijkers worden elke dag verwend met een selectie van de beste films op tv. Voor de komende week zijn er meerdere films gepland die de moeite waard zijn om te bekijken. De absolute topper van de week is Minari (2020), een film die een Oscar heeft gewonnen. Verwacht allerlei genres, van actie tot drama, om je avonden te vullen.

De uitlichtingen van de films op tv

Elke dag van de week biedt een andere film om naar uit te kijken. Op maandag trekt The Grinch (2018) op SBS 9 de aandacht. De volgende dag schakel je over naar Paramount Network voor The Island (2005). Woensdag kun je genieten van Lucy (2014), uitgezonden door Veronica. Donderdag biedt Net 5 The Soloist (2009). Daarna is het hoogtepunt van de week op vrijdag te zien, met de Oscarwinnende film Minari (2020) op NPO 2. De week wordt afgesloten met een klassieke James Bond-film, The Spy Who Loved Me (1977), uitgezonden door RTL7 en het zesde deel in de Harry Potter-filmreeks: Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) .

De films bieden een gevarieerd aanbod van verhalen en karakters. The Grinch (2018) volgt een groenharig wezen dat moeite heeft met het kerstseizoen, terwijl The Island (2005) de kijkers meeneemt op een avontuur vol ontdekkingen en geheimen. Lucy (2014) vertelt het verhaal van een vrouw die, gevangen in een donkere deal, verandert in een genadeloze krijger. The Soloist (2009) belicht het leven van een dakloze muzikant en zijn pogingen om zijn leven te verbeteren. De Oscarwinnende film Minari (2020) toont de worstelingen van een Koreaans-Amerikaanse familie in hun streven naar de Amerikaanse droom in de jaren '80, terwijl The Spy Who Loved Me (1977) en Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) respectievelijk een spannende James Bond- en Harry Potter-avontuur bieden.

Afbeelding: 'Minari', TMDb

Meer artikelen