'Fool Me Once': een onstuitbaar mysterie op Netflix

DDavid Meijer 16 februari 2024 15:28

Het mysterie van de miniserie 'Fool Me Once' weet al zes weken achter elkaar een groot publiek te trekken op Netflix. De serie blijft onverminderd populair en wordt zelfs beter bekeken dan de razend populaire docuserie 'American Nightmare'.

Ongekende populariteit van 'Fool Me Once'

'Fool Me Once' blijft zichzelf overtreffen op Netflix. Al zes weken lang is de serie te vinden in de Netflix Top 10. De populariteit van de serie blijft groeien, week na week, wat bewijst dat deze meeslepende miniserie een absolute hit is onder het publiek.

Meeslepend mysterie trekt miljoenen kijkers

Met maar liefst 3,3 miljoen views afgelopen week overtreft 'Fool Me Once' zelfs de immens populaire docuserie 'American Nightmare'. De serie, gebaseerd op het werk van Harlan Coben, blijft lof ontvangen op sociale media. Veel kijkers prijzen het als een van de beste Britse detectiveseries die ze ooit hebben gezien.

De plot van 'Fool Me Once' draait om Maya Stern, die worstelt met de brute moord op haar man Joe. Het verhaal neemt een schokkende wending wanneer Maya een nanny-cam installeert en tot haar ontzetting haar doodgewaande man in beeld ziet verschijnen.

Verstrengelde mysterie in 'Fool Me Once'

Het verhaal verdiept zich verder met de introductie van Detective Sergeant Sami Kierce, die het onderzoek naar Joe's moord leidt terwijl hij worstelt met zijn eigen geheimen. Ondertussen zijn Maya's nichtje en neefje, Abby en Daniel, op een zoektocht naar de waarheid over hun moeders moord. De serie houdt de kijkers in spanning met de vraag of de twee zaken met elkaar verbonden zijn.

Afbeelding: 'Fool Me Once', TMDB

Meer artikelen