‘Fool Me Once’ scoort hoog op algemene toplijs van Netflix

KKees van den Berg 9 februari 2024 07:32

Nieuwe data van Netflix geeft inzicht in de populariteit van verschillende series en films. 'Fool Me Once' stond bovenaan met 20,6 miljoen kijkers, terwijl 'Berlin' en 'Leave The World Behind' stegen op de lijst.

'Griselda' blijft aan de top, maar 'Fool me Once' bemachtigt speciale plek

'Griselda' heeft een geweldige week achter de rug, met 20,6 miljoen kijkers en is daarmee voor de tweede week op rij de meest bekeken serie op Netflix.

Ondanks dat 'Fool Me Once' deze week naar de 4e plaats is gedrukt, heeft de serie dankzij 5,1 miljoen extra kijkers een plek op de 9e plaats van de meest populaire lijst bemachtigd. Met een indrukwekkend totaal van 84,9 miljoen kijkers in de eerste 35 dagen op Netflix, is de verwachting dat de serie blijft klimmen op de lijst.

'Berlin' klimt op de niet-Engelstalige lijst

De niet-Engelstalige serie 'Berlin' heeft zich een weg naar boven gebaand op de Most Popular-lijst met ongeveer een miljoen extra kijkers sinds vorige week, toen het de lijst betrad. Met nog iets meer dan 50 dagen over in zijn 91-daagse premièrevenster, is het waarschijnlijk dat we nog meer van 'Berlin' zullen horen.

'Leave The World Behind' stijgt naar de 6e plaats

Met meer dan 137 miljoen kijkers in de eerste 59 dagen is 'Leave The World Behind' gestegen naar de 6e plaats. Gezien het tempo waarin de film kijkers trekt, zal het waarschijnlijk blijven stijgen, althans in de komende 30 dagen voordat zijn 91-daagse premièrevenster sluit.

'The Greatest Night in Pop' neemt de toppositie in

De documentaire 'The Greatest Night in Pop' van Bao Nguyen heeft de toppositie ingenomen met 11,9 miljoen kijkers. Dit toont aan dat naast fictiewerken, documentaires ook een sterke interesse genieten bij het Netflix-publiek.

'Orion and the Dark' debuteert op de tweede plaats

DreamWorks Animation’s 'Orion and the Dark' heeft een indrukwekkende entree gemaakt en staat op de tweede plaats met 10 miljoen kijkers. Het is duidelijk dat animatiefilms nog steeds een sterke aantrekkingskracht hebben op Netflix-kijkers.

'Lift' blijft populair in de derde week

'Lift', met Kevin Hart in de hoofdrol, heeft zijn vierde week op de lijst doorgebracht op de derde plaats met 8,2 miljoen kijkers, en heeft sinds de start al 95,1 miljoen kijkers getrokken. Deze cijfers laten zien dat bekende acteurs nog steeds een grote aantrekkingskracht hebben op het Netflix-publiek.

Afbeelding: 'Fool Me Once', TMDB

Meer artikelen