Frank Lammers hervat zijn rol als Ferry Bouman in gloednieuwe film 'Ferry 2'

RRoos Verhoeven 18 februari 2024 13:52

Frank Lammers is nog niet klaar met zijn rol als de beruchte Ferry Bouman in de nieuwste film omtrent het personage. De opnames zijn al begonnen en de plaats van handeling is een verlaten zwembad in Terneuzen, Zeeland.

Lammers kruipt weer in de huid van Ferry

De altijd charismatische Frank Lammers staat nog steeds in de spotlights als Ferry Bouman, de beruchte Brabantse drugsbaron. De opnames voor een gloednieuw vervolg op de succesvolle serie 'Ferry' en de bijbehorende films zijn in volle gang. Het gekozen decor is dit keer een gesloten zwemparadijs in Terneuzen, Zeeland. Het lijkt erop dat de crew een paar intense nachten achter de rug heeft, aangezien de omwonenden zijn voorgelicht over mogelijke schietgeluiden.

Ferry worstelt met zijn duistere verleden

We hebben Ferry Bouman in het laatste seizoen van 'Undercover' eenzaam en verloren zien achterblijven. In de nieuwe film lijkt het erop dat hij nog steeds worstelt met zijn verleden. Zijn leven is verre van perfect, gevuld met geweld, leugens en verraad. Hoewel het op het eerste gezicht misschien goed lijkt te gaan, wordt hij diep van binnen nog steeds geplaagd door zijn geweten. Zal de voormalige drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc achter de hand?

Fans van de serie zullen helaas nog even geduld moeten hebben, want de nieuwe film 'Ferry 2' zal pas in 2024 op Netflix verschijnen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Meer artikelen