Geen Argyle in seizoen 5 van 'Stranger Things'

KKees van den Berg 17 januari 2024 09:16

De populaire Netflix-serie Stranger Things bereidt zich voor op haar finale seizoen, maar verwacht niet dat elk bekend gezicht terugkomt. Een van de favoriete personages, Argyle, gespeeld door Eduardo Franco, zal niet te zien zijn in Stranger Things 5.

Opnames voor laatste seizoen gestart

Het einde van een tijdperk is nabij want de opnames voor het laatste seizoen, seizoen 5, van Stranger Things zijn gestart. Na vier succesvolle seizoenen vol mysterieuze gebeurtenissen en gedenkwaardige personages, maakt de populaire serie zich op voor haar grote finale. Fans over de hele wereld wachten in spanning af op de afsluiting van dit boeiende verhaal.

Geen Argyle in het laatste seizoen

Een van de personages die we in het komende seizoen niet zullen zien, is Argyle, gespeeld door Eduardo Franco. Dit personage, geïntroduceerd in Stranger Things 4, kreeg veel liefde van het publiek, maar zal helaas niet terugkeren voor het laatste seizoen. Franco onthulde in de Steve Varley Show dat hij geen telefoontje heeft gekregen voor de nieuwe reeks afleveringen.

Volledige actie keert terug naar Hawkins

De seizoensfinale van Stranger Things 4 heeft een mooi uitgangspunt opgezet voor het laatste seizoen. De actie keert volledig terug naar Hawkins en de kloof tussen Hawkins en de Upside Down is nu volledig geopend door het monster erachter, Vecna. De verwachting is dat het laatste seizoen in 2025 zal verschijnen.

Hoewel de hoofdserie van Stranger Things misschien tot een einde komt, betekent dat niet dat er geen nieuwe projecten in de pijplijn zitten. Er kunnen spin-offs op komst zijn. De Duffer Brothers, de bedenkers van de serie, teasen dat er nog veel meer spannende verhalen te vertellen zijn binnen de wereld van Stranger Things, met nieuwe mysteries, avonturen en onverwachte helden.

Afbeelding: 'Stranger Things', TMDB

Meer artikelen