Gemengde reacties op nieuwe Zweedse Netflix-serie 'En helt vanlig familj'

KKees van den Berg 26 november 2023 15:01

De nieuwe Zweedse thrillerserie 'En helt vanlig familj' ('A Nearly Normal Family') op Netflix levert gemengde reacties op. Terwijl sommigen de spanning en kwaliteit prijzen, zijn anderen teleurgesteld in de voorspelbaarheid. Hoofdrolspeler Karlsson Tyrefors maakt echter een overtuigend debuut.

Gemengde reacties op 'En helt vanlig familj'

De nieuwe productie van Netflix, 'En helt vanlig familj', heeft voor flink wat verdeeldheid gezorgd onder de kijkers. Terwijl sommigen enthousiast zijn en de serie prijzen om zijn spanning en kwaliteit, zijn er ook mensen die teleurgesteld zijn in de voorspelbaarheid van de serie. Desondanks zijn er genoeg kijkers die de serie de moeite waard vinden en niet kunnen stoppen met kijken.

Karolina Fjellborg, Aftonbladet:

Karlsson Tyrefors maakt een overtuigend debuut in de hoofdrol, en als serie vol spanning met psychologische diepgang en tot nadenken stemmende vragen doet het competent zijn werk.

Fredrik Sahlin, Dagens Nyheter:

Aan spanning geen gebrek, maar de al te heldere vertelling overtuigt niet. […] De serie heeft geen enkel vertrouwen in het deductieve vermogen van het publiek.

Oskar Gustavsson Klingenstierna, Filmtopp.se:

Een zeer boeiende, kijkbare en goed gemaakte serie die je doet doorklikken naar de volgende aflevering zodra de credits beginnen te rollen. Een goede tip nu de herfstduisternis is ingevallen.

Ondanks de verdeelde meningen over de serie, lijkt er wel consensus te zijn over de prestatie van Karlsson Tyrefors. Hij maakt een overtuigend debuut in de hoofdrol van de serie, waarin hij een gezin vol spanning en psychologische diepgang overtuigend naar het scherm brengt.

Familiedrama in 'En helt vanlig familj'

Het verhaal van de serie draait om de familie Sandell, bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun 19-jarige dochter Stella. Hun perfecte leven wordt echter op zijn kop gezet wanneer Stella in hechtenis belandt, beschuldigd van moord. Dit plot zorgt voor de nodige spanning en intriges in de serie.

Bekijk hier de trailer:

Afbeelding: 'A Nearly Normal Family', TMDb

Meer artikelen