Gerucht: Disney probeert de schermtijd van Rachel Zeglers 'Snow White' te verkorten

KKees van den Berg 25 januari 2024 11:13

Er gaan geruchten dat Disney de schermtijd van Rachel Zegler in de rol van Sneeuwwitje wil beperken door een nieuwe verhaallijn over de kindertijd van Sneeuwwitje toe te voegen. Dit wordt gezien als een poging om de schade te beperken die veroorzaakt is door Zeglers publiekelijke kritiek op het bronmateriaal van de film.

Disney overweegt schermtijd Zegler te verminderen

Een van de recente geruchten die rondzingen in de entertainmentindustrie is dat Disney de schermtijd van Rachel Zegler in haar rol als Sneeuwwitje wil verminderen. Dit willen ze naar verluidt bereiken door een nieuw subplot over de kindertijd van Sneeuwwitje te introduceren. Dit gerucht zou voor het eerst zijn geuit door WDW Pro, een opkomende commentator in de entertainmentindustrie. De speculatie is dat Disney deze stap zet om de beschadigde reputatie van Zegler te verbeteren, na haar publieke kritiek op het bronmateriaal van de film.

Disney probeert imago Zegler te verzachten

In navolging van deze geruchten gaat het verhaal dat Disney's intentie achter deze mogelijke aanpassing is om de publieke perceptie van de live-action prinses te verzachten. De ster van Zegler is op dit moment aan het vervagen onder het publiek, mede door haar geschiedenis van het bekritiseren van Disney's originele animatieversie van Snow White. Disney zou nu werken aan het 'verzachten' van het imago van de live-action prinses.

Nieuwe verhaallijn rond jonge Sneeuwwitje

Een mogelijke oplossing voor dit probleem zou zijn om een nieuwe plot te introduceren gericht op de jongere Sneeuwwitje gespeeld door een totaal andere actrice. Disney zou met deze aanpak de schade willen beperken en het imago van het live-action personage van Sneeuwwitje willen verbeteren. Volgens de geruchten heeft Disney al een jonge actrice aangenomen om Sneeuwwitje als kind te spelen.

Disney heeft deze geruchten nog niet bevestigd maar er zijn berichten dat de 10-jarige CODA-ster Emilia Faucher gecast zou zijn om de jeugdige prinses te portretteren. Dit gerucht is echter nog niet bevestigd door officiële bronnen. Het blijft daarom afwachten of deze berichten enig gewicht hebben en of de aanwezigheid van Faucher in de film voldoende zal zijn om het publiek te verleiden hun geld over te dragen aan nog een van Disney's geldpompen.

Afbeelding: 'Disney's Snow White', TMDB

Meer artikelen