Gerucht: Marvel Studios plant 'Avengers vs. X-Men'

RRoos Verhoeven 22 december 2023 16:28

Er circuleren geruchten dat Marvel Studios plannen heeft voor een Avengers vs. X-Men-film waarbij het personage Kang een minder prominente rol zal spelen in de Multiverse Saga.

Avengers vs. X-Men: een terugkerend gerucht

Het idee van een film waarin de Avengers het opnemen tegen de X-Men is niet nieuw. Dit gerucht doet al jaren de ronde en zorgt regelmatig voor rumoer onder fans. Hoewel er nog niets officieel is bevestigd blijft de mogelijkheid van zo'n film de gemoederen bezighouden.

Veel fans zijn bezorgd dat Marvel de X-Men te snel zal introduceren in een poging om de problemen rondom het personage Kang op te lossen. Ze pleiten ervoor dat het bedrijf de tijd neemt om de X-Men op de juiste manier in te voeren en niet te haasten om een snelle oplossing te vinden voor de Kang-kwestie.

Als de geruchten waar zijn zal Marvel veel nieuwe acteurs moeten casten voor al deze personages. Een grote taak gezien het aantal betrokken personages. Fans speculeren over wie de nieuwe rollen op zich zullen nemen en kijken met spanning uit naar de officiële aankondigingen.

Risico van een overhaaste Avengers vs X-Men film

Er is daarnaast ook een zorg dat een overhaast geproduceerde Avengers vs X-Men film teleurstellend kan zijn en de interesse voor de MCU mutants kan neerhalen. Het is daarom van essentieel belang dat Marvel Studios de tijd neemt om de film goed te maken en ervoor te zorgen dat de fans tevreden zijn. Sommige fans suggereren dat het voor Marvel het beste zou kunnen zijn om de focus te leggen op andere projecten en pas over een paar jaar terug te komen op Kang. Door de focus te verleggen naar andere dingen zoals Midnight sons, Devil's reign en Mutants kan de studio de tijd nemen om de situatie rondom Kang goed aan te pakken.

Afbeelding: 'Avengers: Endgame', TMDB

Meer artikelen