Gerucht: Marvel wil schurk van Spider-Man introduceren in het MCU

DDavid Meijer 22 december 2023 14:04

Marvel zou overwegen om een schurk uit Sony's Spider-Man-universum te introduceren in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Dit volgt op de gefaalde poging van Sony om een Spider-Man-universum voor een schurk te ontwikkelen zonder Spider-Man.

Sony heeft geprobeerd een eigen universum te creëren zonder Spider-Man. Dit initiatief is echter niet positief ontvangen door fans can de comics en wordt beschouwd als een van de grootste mislukkingen van de afgelopen jaren. Het lijkt erop dat Marvel nu interesse toont om één van deze schurken uit het Sony universum te introduceren in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Marvel wil Sony schurk in MCU

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is, heeft een insider gesuggereerd dat Feige (president van Marvel Studios) iemand (een schurk) uit het Sony Spider-Man universum in het MCU wil introduceren. Deze schurk zou vermoedelijk een coole, maar toch ontmoedigende rol spelen in het MCU.

Venom, een mogelijke toevoeging aan het MCU

Uit de verschillende projecten die Sony heeft geprobeerd op te zetten is Venom het enige personage dat enigszins succesvol is geweest. Het is dus waarschijnlijk dat Marvel overweegt Tom Hardy - die Venom speelt - naar het MCU te brengen. Hardy is momenteel bezig met de opnames van Venom 3 wat het logisch zou maken dat hij een kleine maar significante rol zou kunnen spelen in het MCU.

De derde Venom film wordt geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal en Hutch Parker. Deze vier waren ook betrokken bij de eerste twee Venom-films die geregisseerd werden door Ruben Fleischer en Andy Serkis. Kelly Marcel maakt haar regiedebuut met het derde deel. De voorgaande Venom-films hebben samen $1,36 miljard opgebracht aan de wereldwijde box office. Na hun release nam Tom Hardy zijn rol als anti-held weer op in de aftiteling van 'Spider-Man: No Way Home', wat de langverwachte komst aankondigt van het Symbiote pak voor Tom Hollands Peter Parker.

Afbeelding: 'Spider-Man', TMDB

Meer artikelen